2777
2789
عنوان

نوزاد چینی که پرستارش 😑

173 بازدید | 12 پست

فیلمش تو پیج اینستا دیدم خیلی ناراحت شدم 😑 یعنی زنای زائوی الان خیلی نانازی شدن بدرد مادر شدن نمیخورن فقط ناز میکنن 😬😤 اخه کی اینقد بی حواسه😑 تقصیر مادراست . من خودم دوتا برادرزاده همین قدی دارم دلم براش سوخت 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا پیج نی نی سایت هست یه پرستار یه نوزاد رو شکنجه میده 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
تو اینستا پیج نی نی سایت هست یه پرستار یه نوزاد رو شکنجه میده

لینکش بفرست

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب چرااااا؟

چراشو نمیدونم یه زن چینی بود که برای پرستاری نوزاد رفته بود . پدره دوربین گذاشته بود ازون جا فهمیدن 

نمیتونم این طور فیلمارو ببینم

منو چی میگی دلم ریش شد اخه مادر هم اینقد بی فکر درسته زایمانش سخت بود ولی اعتماد به غریبه چی میگه