2777
2789
عنوان

انقدر دخترخوبیم کسی قدرمو نمیدونه

223 بازدید | 30 پست

اتفاقا سرکلاس ینفرهست که پشت سرم میشینه. من خیلی به این دختر احترام میذارم و براش ارزش قائلم، اما اون باهام طور دیگه ای رفتارمیکنه

مثلا بقیه جرعت دارن بهش فحش بدن چیزی بهشون نگه، اما من وقتی به شوخی چیزی میندازم ضدحال میزنه و میگه درست حرف بزن بامنا! اما منم حق دارم شوخی کنم

اون لیاقت احترامو نداره..

منم دخترخوبیم، ازهمکلاسیای دیگم تعریف میکنم، کادوی تولدش روبهش میدم همینطور اعتمادبنفس بهشون میدم (اگه طرف باهوش باشه میبینه که نیت‌ام خیره) 

اونجا بعضی وقتا تینت و کرم پودر میزنم تومدرسه.. منو دست بالا تحویل میگیرن و این دهمیاخیلییی دخترخوبین.

من ازمدرسه ای که میرم راضیم

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه همکلاسی دارم خیلی مهربونه.. ازش خوشم میاد، مهربونه، اصلا هم ناراحت نمیشه غیرتیه یه صدای ارومی داره که واقعا به این دختر رجوع میکنم 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من اینجوری نیستم که از کسی توقع داشته باشما، مثلا میگم کادوتولدش روبهش دادم دیگه انتظار ندارم اون چیزی بهم بده اشکالی نداره ولی از پدرومادرم چرا انتظار دارم

آخیییی🥲عین منی تو دختر

توچیجوری هستی مثلا اگه کسی مهربون باشه محبت کنه بهش اعتمادمیکنی؟

عزیزم چرا احساس میکنم انشا نوشتی 😅😅

خب نخونین

اینقد ک تو دختر خوبی هستی...دختر خوبم اونقدر خوب نیست 🤣

من تو زندگیم خانوادم کسی ازمن تعریف نکرده اعتماد بنفس نداده، کسی بهم نگفت اشکالی نداره تنها هستی من پیشت هستم، کی ازمن تعریف کرد؟ 

من مدرسه ام رو به خانوادم ترجیح میدم

توچیجوری هستی مثلا اگه کسی مهربون باشه محبت کنه بهش اعتمادمیکنی؟

آره زود اعتماد میکنم و زود به طرف وابسته هم میشم حتی، ولی بعد میبینم که اشتباه کردم قلب و روحم آسیب میبینه

کاربری دست چندنفره🤍🦋
شوخی کردم گلم 🥲

دی ماهیا مظلومن 😁