2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن

148 بازدید | 27 پست

بچم ۵ سالشه قراره مهمون بیاد فرستادمش مغازه دو تا نوشابه خرید آورد از مغازه شاید  دو سه دقیقه راه باشه بنظرتون براش سنگین بوده گفتم کمرت درد کرد گفت آره خیلی عذاب وجدان دارم

اره سنگین بوده بعد توروخدا بچه هاتو نفری حتما برو باهاشون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سنگین بوده بعد توروخدا بچه هاتو نفری حتما برو باهاشون

تنها نفری جایی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دستم بند بود ینی خدایی نکرده مشکلی پیش میاد برا کمر و پاهاش🥺

نه اصلا بچه ام میرم خرید بلند می‌کنه من بیشتر نمی‌زارم  بچه ای هنوز کمر سفت نکردن که ولی میگم برو باهاش دفعه دیگه هرچقدرم‌کار داشته باشی هم نزار بچه تنها بره جایی