2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که اونا باید بیان دیوونه زنگ نزنی !!اگه نیان یعنی قصد ندارن برات بیارم چیزی

قصد چیزی خریدن داره

اما سر هر عیدی هدیه رو نگه میداره خونشون رفتم میده بهم

ینی نمیاره خونمون عیدی هارو

البته چیز خاصی هم نمیخره هزینه نمیکنه ولی خب کلا نمیاد اینجا حس بدی بهم دست میده

خانواده داماد زنگ میزنن میگن فلان روز میخوایم یلدایی بیاریم اونا هم شام دعوت میکنن و تعداد میپرسن که تدارک ببینن بعد دوباره اونا میگن ما میخوایم یلدایی بیاریم برای داماد و به همین ترتیب. البته بعضی خانواده عروس همون روز که برای دخترشون یلدایی میارن یلدایی داماد رو هم میدن و دیگه نمیرن خونه داماد اینا خخخ

از زیر زبون شوهرت بکش ببین برنامه شون چیه شاید نمیخوان چیزی بیارن کلا

میخواد یچیز کوچیکی بخره اما میشینه تو خونه هروقت من رفتم بمن بده

همیشه کارش همینه منم حس بدی میگیرم

اصلا بخودش زحمت نمیده دبیاد خونمون

میخواد یچیز کوچیکی بخره اما میشینه تو خونه هروقت من رفتم بمن بدههمیشه کارش همینه منم حس بدی میگیرماص ...

بهش بگو دوس دارم بیاید با خانواده ت خونمون برای عیدی و یلدا و... وقتی نمیای احساس میکنم برام ارزش قائل نشدی جلو خانواده و آشنا خجالت میکشم