ما برای خواهرم ک عروسه جشن شب یلدا گرفتیم هیچکس از سمت ما نیست فقط ۶۰نفر مهمونای اونا هستن ولی چون جامون کوچیک بود شوهر من ی باغ از دوستش گرفت و جارو ردیف کرد واقعأ کارمونو راه انداخت حالا الان داریم صبحانه میخوریم و راجب جشن حرف میزدیم گفت مامان منم دعوته؟؟؟منم گفتم گفتم بهت ک کسی دعوت نیست اما زنگ میزنم مامان بابات رو دعوت میکنم گفت باشه الان واقعأ شرایطش نیست دعوتشون کنم نمیدونم چرا شوهرم همچین تقاضایی کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!