2777
2789
عنوان

شوره سر داشتید

84 بازدید | 12 پست

با شوره سر جیکار کردید ک درمان شدید 

والا من ۶ ماه زیر نظر دکتر دارو محلول مصرف کردم 

ولی فایده ای نداشت.

الان دیگ نمیدونم باید چیکار کنم 

دکتر میگه شوره ات استرسیه باید استرستو رفع کنی 

اخه من استرس اونجوری ندارم ک بخوام رفعش کنم استرس های روزانه ک برای همه هست رو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید محیط اطراف را پاکسازی کنی 

رو بالشتی هات را عوض کن چون حتی اگر بشوری ممکنه  بازم از بین نره 

برس یا شانه ات هم کامل عوض کن 

چون شوره ممکنه تو دندونه هاش باشه 

و بعد نوبت به موهاته سرکه سیب را با آب مخلوط و بزن به کف سرت یه چند بار و حموم که میری 

با شامپوی بچه خوب بشور یا شامپوی بدون سولفات

ونمک  کاکائو وشیرینی جات را کم کن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اول باید محیط اطراف را پاکسازی کنی رو بالشتی هات را عوض کن چون حتی اگر بشوری ممکنه بازم از بین نره ...

تا کی کم مصرف کنم 

خیلی خوب گفتی انجامشون میدم فقط سرکه چی بزنم؟؟ سرکه سیب؟

شامپوی بدون سولفات استفاده نکن چون مو و کف سر رو کامل تمیز نمیکنه و باعث شوره سر میشه. 

شامپوی ضد شوره کتوکونازول مارک بِهوَزان استفاده کن هفته‌ای دو یا سه بار با این شامپو بشور. من موهام خیلی شوره میزنه بیشتر به خاطر استرس و مزوتراپی و کم آبی بدنمه. بعد سه بار استفاده شوره موهام برطرف شده. هر وقت استرس زیادی داسته باسم شوره میزنم به محض استفاده خوب میشم.  چربی کف سر رو تنظیم میکنه. 

اوکی ✅️✅️✅️مرسی عزیزم کتوکوتازول ۲درصد؟بهورزان؟ درسته؟

بله عزیزم خیلی عالیه هر چی زدم جواب نداد اینو زدم نتیجه گرفتم 

من پروتئین تراپی کردم بهم گفتن موهامو با شامپوی بدون سولفات بشورم. بعد از یه مدت هم ریزش مو گرفتم و هم شوره شدید. تا اینکه فهمیدم شامپوی بدون سولفات موها رو کامل تمیز نمیکنه. دکتر این شامپوی ضد شوره رو بهم داد خودمم فکر نمیکردم با این خوب بشم ولی خدا رو شکر شدم.  

بله عزیزم خیلی عالیه هر چی زدم جواب نداد اینو زدم نتیجه گرفتم من پروتئین تراپی کردم بهم گفتن موهامو ...

جالبه به منم میگفتن بیا پروتیین تراپی کن برا شوره ات خوبه 

ولی میدونستم ک خوب نیست و اینکه من از شامو بدون سولفات بدم میاد واقعا 

پوست سرمم چررربه من اصلا با من سازگاری نداره بدون سولفات

جالبه به منم میگفتن بیا پروتیین تراپی کن برا شوره ات خوبه ولی میدونستم ک خوب نیست و اینکه من از شامو ...

طبق تجربه‌ شخصیم میگم پروتئین تراپی برای موی سالم که یه کم ضعیف و نازک شده خوبه اونم فقط یکبار انجام بشه که بازم باعث ریزش و شوره میشه و برای مویی که خیلی آسیب دیده اصلا مناسب نیست  علاوه بر ریزش و شوره، موها رو آسیب پذیرتر میکنه. مخصوصا پروتئین تراپی که دو یا سه روز نیاز به دوره استراحت داشته باشه اصلا اصلا خوب نیست