2777
2789
عنوان

پسرم خوب نمیشه بدترم میشه هروز

553 بازدید | 45 پست

سرفه خلط دار میکنه طوری که خلط خفه ش میکنه تبم داره اونروز بردم دولتی دوتا شربت نوشت اما خوب نمیشه تا الان بیداره گریه میکنه نمیتونع بخابه ۱۵ماهشه گفت اگع خوب نشد ببرش اطفال شوهرم جواب نمیده پول نمیده چه خاکی تو سرم بریزم داروهایی که پزشک عمومی داد آزیترومایسین ۱۰۰

استامینوفن

میترسم بخدا سینش صدای بدی میده یه دکتر شهرمون هس خیلی خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره بستری کنید

منم پارسال وضعیت الان شما رو داشتم

نمیدونم چرا داروها بی اثر هست 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

دیگه ما از شما بدتریم ما ک حتی امپول دگزا زد اینقدر خلط غلیظ داشت. بچه رو سرش بلند تر باشه تا بتونه بخابه

بچم ک نشسته میخابید ،دراز کش خلط میاومد دم گلوش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خدای نکرده ریه هاش عفونت نکرده باشه ببر بیمارستان که متخصص اطفال دارن میفهمم خیلی سخته سر خودم اومده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

داروهای خودش خوبه حتما سر ساعت بده

اگه  تونستی برو داروخانه شربت دیفن هیدرامین برای سرفه هست  اونم بگیر تا بخوره

تو داروهاش شربت سرفه نبود

از خود داروخانه بپرس شربت سرفه  میخوام راهنمایی ات میکنه

ببر متخصص

شاید ازیترو رو بدنش جواب نمیده به انتی بیوتیک دیگه ایی نیاز باشه.

تبشو با شیاف کنترل کن اگر زیاد بالایه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
شوهرت جواب نمیده یعنی چی؟کجاست مگه؟کسی نیست کمکت بچه رو ببری دکتر

میگه چای بده خوب میشه مگه چیه منم مریض میشم دکتر نمیرم میگم این بچس بخدا پول اون شربت هارم از همسایمون قرض کردم بردم