2777
2789
عنوان

خانوما من باردارم ولی 😭😭😭

2371 بازدید | 11 پست

خانوادم به شدت مخالف بودن من بچه بیارم چون شوهرم باهاشون دعوا کرد و خودم تا مرز طلاق رفتم بعد از برگشتم مامانم گفت بچه نیار ازین آدم ولی من سنم داشت بالا می‌رفت ۶ ماه هم ازلرگشتنم گذشته بود شوهرم واقعا خوب بود دیگه باردار شدم و الان ۳ ماهمه و خانوادم نمیدونستن ولی دیشب خواهرم زنگ زد دهن به دهن چرخیده بود و فهمیده بودن الان از دیشب خوابم نبرده نگران عکس‌العمل مادرمم امروز میخواستم برم خونشون نمیتونم برم خیلی نگرانم و استرس دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ب کسی چ مربوطه ب خودت استرس نده اصلاااااا

اینو میگم واقعااا بترسی دیگه نه به خودت و نه به اون بچه استرس الکی ندی ک اخرش میش مثل دختر من

۹ ماه تمام ب خودم استرس دادم، همش بیخودی گریه میکردم ، خودخوری میکردم ،عصبی میشدم

الان دختری دارم به شددددددت عصبی از موقعی ک به دنیااومده بسیااار ناارام و همش نق میزنه جیغ میزنه ی لحظه ی ارام نداره و دکتر گف چون توبارداری حالت بد بود رو بچه اثر گذاشته

این همههههههه نوشتم تا بدونی بااسترس و نگرانی چ بلایی سر طفاگل معصوم میاری

پس فردا ک ب دنیااوردیش مادرت بعد ده روز میره حونه خودش تو میمونی و یه بچه جیغ جیغو که باعثش استرس هایی ک بهش دادی

توروخدا ریلکس باش نفس عمیق بکش ب دستای کوچولوش فکر کن ک بهت پناه اورده

شبی نیس ک بخاطر کارایی ک با دخترم کردم منو به گریه نندازه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
پس به مشکل هم خورد خودش میدونه به مامان و باباش ربط ندارهنمیدونم این ربط نداره از کجا اومد 🤔

عزیزم مادرش ۹ ماه درد میکشه یا خودش ؟ 

۶ ماهم هست برگشته 

دیگه بچه هم بیاد بخاطر بچه میمونن

بابا ب کسی چ مربوطه ب خودت استرس نده اصلاااااااینو میگم واقعااا بترسی دیگه نه به خودت و نه به اون بچ ...

بخدا رفتم پیش مشاور اونم گفت رو بچت تاثیر میزارع کل بارداریم تا الان با استرس گذشته ازذبشب هم کلا بدتر استرس گرفتم همش میگم کاش بیشتر صبر میکردم ولی از طرفی ۳۲ سالمه دیگه داشت دیر میشد میگفتم شاید اصلا. مشکل داشته باشم 

خیلی با خودم حرف کلنجار میرم بی فایدس نمی‌دونم خیلی سختمه

عزیزم چون این دوران کلنجار با خانواده ام رو گذروندم به عنوان یک بزرگتر میگم هیچی از سلامتی بچت مهمتر نیست چون بعدا یک بچه عصبی رو تو باید تحمل کنی نه پدر ومادرت .

بخدا رفتم پیش مشاور اونم گفت رو بچت تاثیر میزارع کل بارداریم تا الان با استرس گذشته ازذبشب هم کلا بد ...

بس حرفای منو یادت بنداز موقع استرس 

مادرت یکی دوروز فوقش ناراحت میش ولی تو در روح و روان بچت اسیب میزنی

توروخدا بحرفام موش ن هنوز اول راههی.

بخدا من حاضر بودم کل زندگیمو بفروشم ولی برگردونم ب دوران حاملگیم فقط عشق‌کنم خوش بگذرونم

چ ادم هایی ک در ب در دنبال ی بچن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
پس به مشکل هم خورد خودش میدونه به مامان و باباش ربط ندارهنمیدونم این ربط نداره از کجا اومد 🤔

فقط بلدن همیا بگن 

خانواده استارتر یه چیزی میدونن که نگران بچه دار شدنش بودن 

اخه بعضیا هیچ وقت عوض نمیشن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔