2777
2789
عنوان

معلما چقدر مجازن سرکلاس بحث کنند لطفا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا درس دینی همینه بچها جدیش نمیگیرن ربطی ب دبیر و طرز رفتار هم ندارهبچها کلا سر کلاس دینی شیطنتشونو ...

خب درس های دیگه مثل سواد رسانه و ... هم داشتم

همیشه کلاسم شلوغه ..

برای دبیر دینی دیدم کلی کلاس برنامه چیدن براش و همراهی کردن باهاش

زیادی خشک نباش گاهی لبخند بزن ،ما معلم دینی داشتیم بشدت مهربون سعی کن درست بدی زیاد درس اخلاق بهشون ...

نمیتونم لبخند بزنم موقع درس

خیلی هولم بزور حرف میزنم و قلبم میزنه ):

لرزش دست دارم

همش بخاطر اینه که خیلی برام مهمه چرا الان فلان دانش اموز خندید یا هرچی...با هرکاری من ترس دارم نکنه کنترل کلاس از دستم بره همش ترس و استرس نمیتونم دادبزنم سرشون یا برخورد جدی کنم

نمیدونم باید چطور تنبیه کنم اصلا اگه اینو بدونم بخش عمده مشکلم حل میشه اولش خیلی کم بود مشکلاتم یکی بی انظباتی کرد من مثل چی فقط یه تذکر دادم و اونم عین خیالش نبود تا بقیه هم دیدن چه بهتر که ماهم بی نظمی کنیم و سربه سرم میذارن

نمیتونم لبخند بزنم موقع درسخیلی هولم بزور حرف میزنم و قلبم میزنه ):لرزش دست دارمهمش بخاطر اینه که خی ...

عیب نداره عزیزم سعی کن کلاس های فن بیان بری واز مشاور کمک بگیری تاازشغلت لذت ببری