2777
2789

میخوام بدونم چرا نمیتونم با دانش آموزا ارتباط بگیرم

یعنی لازمه بحث غیردرسی کنم باهاشون ولی  اثری نداشته تاحالا اینکار فقط وقت کلاسو گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه چندمی.سابقه ت چقدره

نمیدونم چرا هیچکس به اینجور تاپیکا نمیاد

انقدر حالم بده خوابم نبرده

واقعا همه ازمن بدشون میاد 

تاحدودی میدونم چرا

چون من خیلی هولم این خودش خیلی تاثیرش بده رو نظر شاگردا

ولی اونا سرکلاسم همش کسلن میگن خسته کنندس و شلوغ میکنن

ظاهرا معلمای دیگه باهاشون خوشرفتارن اما من نمیدونم چطورین

فقط پرسیدم از یکی اونم درس حفظی ساده ای داشت گفت حتی۵دقیقم استراحت نمیدم خیلیم خوبن و ارامن  ):

خداوکیلی دینی هم شد درس 

کی از دینی خوشش میاد 

ایمان تقوا عمل صالح

این جلسه که رفتی درس نده

بشین باهاشون حرف بزن 

از درد دلشون حرف بزنن از هدفشون 

بهشون باور بده که فقط دینی رو تدریس میکنی

نمیخوای چیزی رو تو مغزشون جا بدی

ببین آنقدر باهات صمیمی میشن 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
خب شما معلم دینی هستی نباید انتظار ابراز علاقه خاصی داشته باشی.همین که سر کلاس باهات بحث نمی کنند جا ...

دقیقا

همیشه یادمه بحث داشتیم متنفرم از معلم دینی  دبیرستاتم

عقده ای😣

خدای رنگین کمان🕊️

من متوسطهرشتم درس دینیسابقم حدودا ۴سال میترسم بشناسن

درستو بده برو بهشون کتاب معرفی کنن رفع ابهام کنن

دانش آموزان این دوره زمونه دنباال وقت هدردادنن کلاس تموم شه😂😂ما همکلاسیامون معلم بیچاره رو سوالای سخت میپرسیدن بلد نباشه بعد بهش بخندن

لایک ممنوع🙏                                            

نمیدونم چرا هیچکس به اینجور تاپیکا نمیادانقدر حالم بده خوابم نبردهواقعا همه ازمن بدشون میاد تاحدودی ...

اخه دینی واقعا درس خسته کننده ایه به خاطر شما نیست به خاطر درستونه من خودم تا پارسال دبیری داشتیم که همه سر کلاس عربی عاشقش بودن ولی وقتی میومد سرکلاس پیام فقط دنبال این بودیم چجوری کلاسو بپیچونیم

نمیدونم چرا هیچکس به اینجور تاپیکا نمیادانقدر حالم بده خوابم نبردهواقعا همه ازمن بدشون میاد تاحدودی ...

معلمای ما اخر کلاس میگفتن بیان جوک تعریف کنید ولی اگه زشت باشه از نمرتون کم میشه😂😂🤣🤣🤣البته واسه درس دینی یه کم دور از ادبه این کارا

لایک ممنوع🙏                                            

خداوکیلی دینی هم شد درس کی از دینی خوشش میاد ایمان تقوا عمل صالحاین جلسه که رفتی درس ندهبشین باهاشون ...

من درسای دیگه هم داشتم مشکل از خودمه من استرسیم اصلا استرس ازم میباره

بحث ازاد که میشه فقط دونفر میان بالا سرمن بقیه باهم داد و بیداده کلاس اون موقع

خب شما معلم دینی هستی نباید انتظار ابراز علاقه خاصی داشته باشی.همین که سر کلاس باهات بحث نمی کنند جا ...

برا همکار دیگم کیک میخرن دورش میگردن

مشکل من درسه نیست من درسای دیگم داشتم

بامن مشکل دارن انگار همه