2777
2789

آخه تل گرام اينجوريه كه اگه با شماره شوهرت روي گوشيت نصبش كني و به اصطلاح هكش كني كل مخاطبين تو ميره تو ليست مخاطبين شوهرت و اينجوري اون متوجه ميشه كه هك شده. حالا ميخوام بدونم موبوگرامم اينجوريه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصب کن بعد سیم کارت هارو هم جابه حا کن جلوی خودش ،اگه گفت چرا شماره ها اومده بگ سیم کارتم و گذاشتم نمی دونم چرا اومده ،بعدم پاکشون کن

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
مطمئنين شما؟ يعني با موبوگرام امتحان كردين؟

با تمومه برنامه ها امتحان کردم ولی نصب کردم همون کارو کردم که بهت گفتم

تصب کن بعد سیم کارت هارو هم جابه حا کن جلوی خودش ،اگه گفت چرا شماره ها اومده بگ سیم کارتم و گذاشتم ن ...

نه متوجه ميشه ميدونه جريان اين رفتن مخاطبين به دليل هك شدنه

ولی کاره بدیه ،اگه خدای نمرده چیزی بفهمی می خوای چکار کنی بعد

خودمم همش اين فكرو ميكنم ولي آخه اگه خبريم باشه و من سرم كلاه رفته باشه چي؟ اين فكر مثل خوره داره منو ميخوره.نه ميتونم بيخيال بشم نه جرات روبه رو شدن با واقعيت رو دارم

خودمم همش اين فكرو ميكنم ولي آخه اگه خبريم باشه و من سرم كلاه رفته باشه چي؟ اين فكر مثل خوره داره من ...

پس هروقت حرات روبه رو شدن داشتی اینکارو بکن،من هکش کردم خیلی چیزا فهمیدم الانم دارم جدا میشم