2777
2789
عنوان

هرکی درست بگه جایزه خوبی میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 61 پست
من اصلا مهم نیستم فقط میخوام اون سالم باشه مشکل ژنتیکی داریم احتمال25درصد مشکل داشته باشه دوتا باردا ...

انشالله هر دو سالمید به لطف خدا 

از خدا بخواه استرس هم نداشته باش❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله اول سالم باشه بعد جنسیت دلخوات ضربان قلب چند بود تو سنوی هشت هفته

۷هفته ۴روز ۱۴۰بود اینو به دکترم گفتم گفن اینها چرته بتاهم ۱۰هزار بودم والله دکترم گفتم قعطی نه ولی حدس میزنم پسر باشه شوهرم قول داده به من اگه پسر باشه برای دکترم یه استن رنگ کنه کادو بده تو کار پخش مبل هست 

شور و ترشی احتمالا پسر هست جانمچندماه قبل از بارداری مصرف گوشتت زیاد بود و یا کم ؟

گوشت معمولی گوساله که اصلا مصرف نداشتم ۲سالی لب به لبنیات نزدم اصلا شوهرمم کلی بنده خداقرص خورده دکترم بهش میداد

نگه میدارم هرکی درست گفته باشه به خداقسم به همشون میدم ۴۰نفرم درست بگن نهایت ۴تومن میشه فقط من دوست ...

توروخدا جانم 

میدونم چون دختر داری دوست داری پسرهم داشتی باشی و یا اگر ادم های اطرافت سنتی باشن همش میگن پسر و...

ولی توروخدا دعا کن فقط سالم باشه 

به خدا تهش نه دختر واست میمونه و نه پسر 

تجربه ی مشترک دارم 

واسه سه ماهم مدام همه میگفتن کاش بچه ی مامانم پسر باشه چون دختر داشت و یه جورایی ناشکری

توی سونو و آزمایش بهمون گفتن که از کمر به پایین فلج هست و چون سه ماه شده بود ختم بارداری نمیدادن و میگفتن یا باید دنیا بیاد و یا ۶ ماهه دنیا بیاریمش که فوت کنه 

به خدا تا روزی که دنبال ازمایش تخصصی تر رفتیم هزاران بار به غلط کردن افتادیم و اینقدر زار زدیم و پشیمون بودیم که حد نداشت

به خدا سالم دنیا اومدن بچه با این همه مشکلات ژنتیکی و.. که ممکنه پیش بیاد بزرگترین نعمت خداست

توروخدا جانم میدونم چون دختر داری دوست داری پسرهم داشتی باشی و یا اگر ادم های اطرافت سنتی باشن همش م ...

من ۳تادختر دارم عاشقشونم حتی باباشون میمیره براشون اصلا ناشکر نیستیم مافقط ازخداپسرمیخواهیم خیلی هم التماسش کردیم ومیکنیم خداوند خیلی بزرگه ازخداهرچی بخوایی قهرش نمیاد صلاح بدونه میده ندونه نمیده 

گوشت معمولی گوساله که اصلا مصرف نداشتم ۲سالی لب به لبنیات نزدم اصلا شوهرمم کلی بنده خداقرص خورده دکت ...

لطفاً جواب سوال منو هم بده

دوسش دارم.

دوسم داره؟بهم پالس میده؟

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
من ۳تادختر دارم عاشقشونم حتی باباشون میمیره براشون اصلا ناشکر نیستیم مافقط ازخداپسرمیخواهیم خیلی هم ...

ان شاالله عزیزم 

خدا شما را واسه دخترهاتون حفظ کمه و زیر سایه ی پدر و مادر سالم و سلامت باشن 

اگر اعتقاد داری نذر اسم محمد واسه پسردار شدن هم خیلی ها نتیجه گرفتن🥰😘

پسره یه شاه داماد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱