2777
2789
عنوان

هرکی درست بگه جایزه خوبی میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر انشاءالله سالم باشه مهم نیست جنسیت برای منم دعا کن نی نی تو دلم سالم باشه 🥺

انشالله سالم باشین دوتا تون ❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

سلام دوستان گلم من هفته ۱۲هستم بدنم خیلی داغ میشه ویار به شور ترشی دارم سینه سمت راستمم بزرگه حالت تهوع دارم خیلی کم  ولی بالا نمیارم ولی روسه تادخترام شدید بالا میاوردم پاهام شدید درد میکنه 

انشالله سالم باشین دوتا تون ❤️

من اصلا مهم نیستم فقط میخوام اون سالم باشه مشکل ژنتیکی داریم احتمال25درصد مشکل داشته باشه دوتا بارداری قبلم مشکل داشتن این سومین بارداریمه   

برام دعا کن این سالم باشه 🥺🌹 سیوی اس هم شدم نمونه کافی نبود مجبورم برم امیسنتز 

حالا جایز رو میخوای به کی بدی چن نفر ممکنه درست بگن😂

نگه میدارم هرکی درست گفته باشه به خداقسم به همشون میدم ۴۰نفرم درست بگن نهایت ۴تومن میشه فقط من دوست دارم به ارزوم برسم این ۴تومن چیزی نیست که کلی هم نذر کردم میدم من دوسال پیش حدود ۱۳۰تومن هزینه دکتر کردم جواب نداد 

من اصلا مهم نیستم فقط میخوام اون سالم باشه مشکل ژنتیکی داریم احتمال25درصد مشکل داشته باشه دوتا باردا ...

فاطمه خانوم عزیزم ان شاالله شماهم صاحب فرزند بشی بغلش کنی ازته دلم براتون دعامیکنم نگران نباش