2777
2789
عنوان

چت های قدیمی شوهرمو خوندم

527 بازدید | 29 پست

اونموق که ۲۸ سالش بوده با یکی دوست بوده خیلی دوسش داشته اصلا یجوری باهاش حرف زده بود که اصلا به من انقد رو نمیده و خیلی دنبال دختره بود 

دختره هم سرد و زرنگ رفتار میکرد باهاش 

بعد از عقدمون هم تا یه مدت پیگیر دختره بود 

دلم خیلی گرفته از اینکه اونو بیشتر میخاسته یچیزی بگین آروم بشم با عقلم جلو برم

قبل ازدواج و عقد خبر داشتی کسی دوس داشته🤌

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید این کار میکردی .روابط احساس گذشته ب شما ربطی نداشته .بعدم پسر بنده خدا صبر کن تا مثلا تو رو پیدا میکرده ازدواج میکرده ذشته آدم ها مال خودشون .پسر جوون سرشار از احساس الان پختگی زندگی داره فرق کرده خودتم الان همینی 

نباید این کار میکردی .روابط احساس گذشته ب شما ربطی نداشته .بعدم پسر بنده خدا صبر کن تا مثلا تو رو پی ...

مرسی من دنبال همینجور حرف و دلداری بودم 

همش ذهنم درگیره ازش میپرسم من بهترم یا اون دختره اخلاق من یا اون چرا اونو نگرفتی ازین حرفا

توام سرد شو تا بیوفته دنبالت ن اینک مقایسه کنی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)