2777
2789
عنوان

چت های قدیمی شوهرمو خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 29 پست

بیخیال گذشته رو..

حال رو بچسب

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی من دنبال همینجور حرف و دلداری بودم همش ذهنم درگیره ازش میپرسم من بهترم یا اون دختره اخلاق من یا ...

والا با اونم اگر ازدواج میکرد همینی بود که الان هست 

چیزیم نگو روتون باز بشه .مثل خودش رفتار کن 

تو فامیل مون یک پسری بود(پسر سالمی نبود ولی باهوش بود تو کارش موفق ولی خیلی موذی و خسیس ) یک دختر دایی داشت می گفت کی به این نگاه می کنه؟؟؟ 

مادرش گفت برای تو بهترین گزینه است

قبول نکرد

دوره افتاد خواستگاری جاهای سطح بالا

ولی بهش جواب نمی دادن

تمام شهر هم با خبر بودن داره میره خواستگاری اینور اونور

خلاصه بهش جواب نمی دادن

آخر سر اومد خواستگاری همون دختر دایی اش بعد از چند سال 

جالبه که دختر دایی عه قبولش کرد

مرسی من دنبال همینجور حرف و دلداری بودم همش ذهنم درگیره ازش میپرسم من بهترم یا اون دختره اخلاق من یا ...

چه کار اشتباهی 

اصلا نباید خذفی بزنی 

انگار گذشته ای نبوده 

در واقع کاری نیمای خاطراتش شخم بزنه 

مهم اصلا این نباشه .الان تو همسرشی همه چی اش واسه تو . اون موقع اوج حس جوونی بوده .الان با پختگی عاقلی کامل کنارته دوست داره و زندگیش تویی .همه مردها این چیزها داشتن و همه دخترها.مهم الان

نه اصلا این حرفارو نزن

چرا خودت میندازی تو مقایسه 

اونم تو ذهن همسرت؟

خدایاااا

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
اره نباید بپرسم

من شوهرم نامزدی ناموفق داشته انقد ذهنمو درگیر کرده بودم مریض شدم بعد تهش گفتم جهندم بابا قبل من بود ولی درک میکنم همش میاد ذهنم یا حتی خوابم🥲

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

واااا چه درگیری باهاش 

والا دوست دختر قبلی همسرم پیج دختر منو میاد رصد می‌کنه و استوری و ... میبینه من اصلا برام مهم نیست 

یعنی من غیر عادیم؟🤔

آدم ها از قبل نمی‌دونن که قراره با کی ازدواج کنن، بعضاً تجربیاتی خواهند داشت تا زمان پیدا کردن نیمه ی گمشدشون. 

اشتباه کردی که سرک کشیدی و اون چت ها رو خوندی. 

اون ها مال گذشته بوده. 

باور کنیم یا نکنیم گذشته هیچ کس به دیگری مربوط نیست!  

حالتون رو بسازید. 

در مورد نگرانیت هم منطقی با همسرت صحبت کن و احساس واقعیش رو ازش بپرس. 

بحث اون خانم رو پیش نکشی ها!! فقط راجع به خودتون صحبت کن. باهم صحبت کنید و دلتون رو با هم صاف کنید. 

درضمن با چهار تا پیام نمیشه قضاوت کرد که چه احساسی وجود داشته. 

پس مقایسه نکن و برای حالتون تلاش کن. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

هر بار که راجع به اون ازش می‌پرسی خاطرات اون تو ذهنش زنده میشه

یعنی هرچقدر روزگار بخواد اونو از ذهن اش پاک کنه خودت نمیذاری

دیگه اصلا راجع به اون باهاش صحبت نکن

بذار کامل از ذهن اش پاک بشه

مردا این‌طوری هستن

یه مدت اسمش نیاد کلا از یاد میبردش

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/