2777
2789

بهم میگن مزاجت سرده لبنیات و مرغ و .. نخور😐 اخه مگه میشه😕 اینارو نخوری بدنت دچار کلی کمبود میشه 

واقعا نمیتونم درک کنم 

بیش از حد نخور

در حد رفع نیاز

بعضیا اصلا طبع بدن‌شان به هم میخوره زیاده روی می‌کنن 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همراه با چیزای گرم بخوری نه که کلا نخوری مثلا ماست رو با نعناع یا پونه بخور هرچیزی مصلح خاص خودشو داره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نمیدونم ،یکی میگه سردی گرمی نیست ،یکی میگه هست .

ولی خب همون مرغ که میگن سرده ، موقع پخت دو حبه سیر بندازی ، فلفل سیاه بندازی ،که سردیش بگیره .

شیر رو با دارچین بخوری .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

مزاج ها حقیقتا و اگه غذاهای مناسب مزاجمون توی فصول مختلف نخوریم در دراز مدت متوجه مشکلات اساسی میشیم مثلا تغذیه ی فرد با مزاج صفراوی در فصل تابستان ک خودش طبیعت گرمی داره باید تغذیه سرد و مرطوبی باشه ک تشدید گرمی فرد توی فصل تابستان رو رفع کنه شماهم ی متخصص طب سنتی ک تحصیلات اکادمیک  داره پیدا کنید بهتون درباره مزاجتون و غذاهای مناسبتون سفارش کنه.مثلا لبنیات رو همراه چ موادی استفاده کنید ک هم خاصیت اون لبنیات بهتون برسه هم باعث ایجاد مشکل در طبعتون نشه

توی طب سنتی برای هر سردی و گرمی ،مصلح وجود داره مثلاً ،حلیم در کل سردی محسوب میشه برای اصلاح سردیش اونو با دارچین میخورن ،،

ماست سرده با نعنا یا کاکوتی میخورن 

کلا اگه مزاج سرد باشه و بخوای سردی بخوری باید گرمیجات زیادتری برخوردی تا اثرش خنثی بشه و  الا ی جاهایی خودشو نشون میده

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

منم ب نظرم ب شدت مسخرس

خیلی مسخرس

ولییییییییی هست  و مجبوریم بهش عمل کنیم و  الا به بدن آسیب می‌رسونه 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

توی طب سنتی برای هر سردی و گرمی ،مصلح وجود داره مثلاً ،حلیم در کل سردی محسوب میشه برای اصلاح سردیش ا ...

نه سوال من اینه که چه ماده ای باعث میشه یه غذا سرد یا گرم محسوب بشه مثلا گوشت و مرغ هردوشون پروتئین و چربی و .. دارن چرا یکیش سرده یکیش گرم 

نه سوال من اینه که چه ماده ای باعث میشه یه غذا سرد یا گرم محسوب بشه مثلا گوشت و مرغ هردوشون پروتئین ...

نه اینطور نیست هم گوشت سرد داریم ،هم مرغ طبع گرم ، 

طبع گرم و سرد بر اساس معیار طب سنتی شناخته شده ، و اینکه در بدن ایجاد فعل و انفعالات هاضمه مشخص شده که گرم یا سرد هستند