2777
2789

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خدا جونمون حالتون عالییییی باشه🥹🩵✨

خواستم یه موضوعی رو باهاتون درمیون بزارم

بچها من امسال سال اخر دبیرستانم و خب دیگه تموم میشه

این سه سال اخر حس کمالگرایمم خیلی اذیتم میکنه واقعا

مثلا همیشه دوست دارم اول باشم حالا از لحاظ درسی

نه اینکه نخوام دیگران اول باشن یا درسشون خوب نباشه

باور کنید جتی خودمم کلی کمکشون میکنم

ولی انگار یه حس ترس و سرزنشه

میگم اگه اون دختره مثلا از من بیشتر بشه(تو کلاس دو نفر درس خون داریم که خیلی میخونن یکی منم یکی اونیکی دوستم)

باور کنید اصلا نمیخوام از خودم تعریف کنم چیزیه که بچها میگن اصلا اهل فخرفروشیم نیستم

بعد میگم نکنه اون بیشتر بشع

نکنه من کم بشم 

اگه من دوم بشم معلم درباره من چی فک میکنه و.... 

کلا حال روحیم بده الان

میشه راهنماییم کنید چیکارکنم خداجونمون خیرتون بده🥹🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شاید حرفم از نظرت مسخره بیاد بزار این دوران بگذره بری دانشگاه همچین به این روزا بخندی 

خودم اینجوری بودم من حتی دوست صمیمم نمرش بیشتر از من میشد دوست داشتم بزنمش🤣🤣

الان میگم حرص چیو خوردم آخه 

دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:
زندگی رو انقدر سخت نگیر اصلا مهم نیست

باور کن امروز نمره فنونش و چندتا درس دیگه از من بالاتر شد کلا حالم بهم ریخت گریه استرس

نه اینکه حسود باشم واقعا نه

امگار همیشه باید اول باشم و این حسو دوس ندارم

گاهی به افراد متوسط کلاس غبطه میخورم که این حسو ندارن

باور کن امروز نمره فنونش و چندتا درس دیگه از من بالاتر شد کلا حالم بهم ریخت گریه استرسنه اینکه حسود ...

میدونم درکت میکنم منم یه زمانی اینجوری بودم و ضربه خوردم ازش 

چون همیشه نفر اول و نمره اول کلاس بودی و معلمت تو رو زرنگ ترین دانش آموز کلاس میبینه دلت نمیخواد هیچوقت توی چشم معلم بد بنظر بیای و نظر معلم دربارت عوض شه نظر دیگران دربارت عوض شه ولی بدرک اصلا مهم نیست حالا انگار اونا کی هستن 

همیشه سعی کن درستو بخونی هر چقدر که در توانت بود یا خوب میشی یا نمیشی مهم نیست فقط تلاشت مهمه اصلا اول بودن هیچ ارزشی نداره فقط باعث استرسه خواهر منم مث توعه میخواد همش اول باشه همش استرس داره هر روز صبح حالت تهوع داره بالا میاره از استرس بخاطر چی؟ بخاطر نمره

زندگی اصلا این چیزا نیست 

🍫🍭🔮💖💕
میدونم درکت میکنم منم یه زمانی اینجوری بودم و ضربه خوردم ازش چون همیشه نفر اول و نمره اول کلاس بودی ...

خداجونمون خیرت بده قشنگم حس خوبی بهم دادی💕✨

ان شاءالله با توکل به خداجونمون بتونم کنار بزارمش🥹🤍✨