2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

29195 بازدید | 68 پست

سلام

بچه م نزدیک سه ماهشه خیلی گریه می کنه همش جیغ می زنه خودم و شوهرم دیگه از پا در اومدیم از طرفیم خودش داغون شد خیلی ناراحتم هرچیم دکتر می برم می گن بچه ای که وزنگیری و بقیه چیزاش نرمال مشکلی نداره باید تحمل کنی بحث تحمل نیست می بینمش زجر می کشم خودمم که از بعد زایمانم اصلا بیرون نرفتم هر موقع جایی می بریمش اینقد گریه می کنه که نرفته بر می گردیم همه خریدام دارم اینترنتی انجام می دم حتی نخ دندون از طرفی افسردگی دارم می گیرم از این وضعیت.فقط شب می خوابه تو روز خیلی کم پیش میاد بخوابه وقتیم خوابید پنج دقیقه بعد با کوچکترین صدایی دستاش و تکون می ده و می پره از خواب و گریه می کنه.کمکممم کنید دیگه بریدمممم

شاید کولیک داره

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

عزیزم خواهر زاده ی منم همینطوره خدا کمکت کنه 😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💬 اگر کودک سالم شما کمتر از ۵ ماه سن دارد و بیش از سه ساعت در روز و بیشتر از سه روز در هفته به صورت مداوم گریه می‌کند، ممکن است مبتلا به کولیک باشد.

@farzandnet | دانشنامه فرزند

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

💬  #کولیک نوزادی معمولا خود را به صورت گریه های شدید در کودکان زیر ۳ ماه نشان خواهد داد.گریه ها باید بیش از سه ساعت در روز و بیش از ۴ روز در هفته اتفاق بیفتد تا نشان دهنده کولیک باشد.

@farzandnet

💬 اگر کودک سالم شما کمتر از ۵ ماه سن دارد و بیش از سه ساعت در روز و بیشتر از سه روز در هفته به صورت ...

کولیک داره دکتر گفت ولی فک نمی کنم کولیک اینقد وحشتناک گریه کنن و جیغ بزنن

موقع خوابش تا شش هفت ماهگی یا حتی یک سالگی با یه ملافه بدنش و دستاش رو ببند که پرش دستاش باعث بیدار شدنش نشه و دلدردش رو هم تسکین میده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

💬  داروهای ضد نفخ مثل کولیکز، کولیک پد و غیره می‌توانند کولیک را تا حدودی کاهش دهند. بجز موارد خاص، این داروها فاقد عوارض هستند اما نوع آنها باید توسط پزشک تعیین شود.

@farzandnet

برای پسر من دایمیتیکون و پدی لاکت خیلی موثر بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

💬  کولیک نوزاد معمولا از هفته 3 تا 6 آغاز می‌شود اما اوج آن در هفته 6 تا 8 است. معمولا کولیک تا 4 ماهگی و حداکثر تا 6 ماهگی برطرف می‌شود.

@farzandnet

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌