2777
2789

؟ از چه ستی معمولا

و اینکه پسرا از چه سنی  نسبت به خانم ها اون‌حس بهشون دست میده؟

لطفا نظرتونو بگید الکی تاپیک رو منحرف نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن بلوغ ۱۵ ست الان بلوغ جسمی سنش پایین اومده بلوغ فکری بالا رفته 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

من فکر کنم بالای ۲۳,۲۴ بود فهمیدم خیلی تو هپروت بودم

الانو نمی‌دونم بستگی به محیط و ... داره 

پسرا وقتی ش.اشون کف کنه🤣 اینو از داستان‌های معروف فارسی فهمیدم 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ما کلاس هفتم بودیم مشاور مدرسه امد تعریف کرد همه چیو🫤 تازه تو جلسه اولیا مربیان گفته بود مامانامونم یچیزاییو بگن بهمون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو تا پسر دارم. همش فکرم درگیره. از شوهرم هم می‌پرسم که تو چه جوری بودی و چه جوری فهمیدی، جواب نمی‌ده و می‌پیچونه. خودم دوم راهنمایی بودم که یکی از هم کلاسی ها برام تعریف کرد، شاخ درآورده بودم.

بستگی داره توچه خانواده ای ومحیطی تربیت شده باشن مثلا من خونه برادرشوهرم ماهواره داشتن دختراش ی سره پای ماهواره بودن مدرسه گفته بود این دختربیشترازسنش میفهمه

باشرایط الان اینترنت وگوشی بچههای الان زود به بلوغ جنسی میرسن

همین دخترای برادرشوهرمو توسن ۱۳سالگی شوهرش دادن الان یک پسرم داره

خیاطم
من فکر کنم بالای ۲۳,۲۴ بود فهمیدم خیلی تو هپروت بودمالانو نمی‌دونم بستگی به محیط و ... داره پسرا وقت ...

وای شوخییی میکنی؟۲۴ دیگه خیییلی دیره بزرگسال بودی چقد مغزت تمیز بوده هم خودت هم همکلاسی هات😆

وای شوخییی میکنی؟۲۴ دیگه خیییلی دیره بزرگسال بودی چقد مغزت تمیز بوده هم خودت هم همکلاسی هات😆

هم دوستاش دوستای بیشعور من پریودیو ۹ سالم بود تعریف کردن برام چقد حس کثیف و حال مزخرفی داشتم انگار با فهمیدنش گناه بزرگی کرده بودم😂😂🤦🏼‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

تو مدرسه پاستوریزه بودم🤣 دانشگاه هم هیچ وقت بحث این چیزا نبود و پاستوریزه از بود

خودمم بهش فکر می‌کنم باورم نمیشه چقدر دیر فهمیدم 

البته اطلاعاتم در حد همون کتاب زیست مدرسه بود👀

واقعا به کف شاش بستگی داری من وشاش🤔🤔شاش ومن😩😩😩

واییی🤣🤣🤣 به خدا اگه الآنم با سن نوح بفهمم منظورش چی بوده

ولی خب تو داستان این جور بود که بعد این اتفاق یعنی کف کردن شاش پسرا افکار جنسی شکل می‌گرفت

اگه دوست داری کتاب مدیر مدرسه و عزاداران بیل رو بخون😸😸😸