2777
2789
عنوان

کیا با قرص اوزیل نتیجه گرفتن

26553 بازدید | 33 پست

دکتر بهم گفت تنبلی دارم و قرص اوزیل و دو تا قرص دیگه برام تجویز کرده اونا رو هنوز شروع نکردم.          کسی هست که با اوزیل نتیجه دیده باشه ؟ 

قراره سه ماه دارو بخورم تا تنبلی م برطرف شه و بعد برم برای اقدام به بارداری .

بازیکن فوتبال رو چطوری قرص کردن

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قصد بارداری ندارم اما چند ساله تنبلی دارم دفاستون خوب بود الان با دوفاستون هم پریود بزور میشم این سیپروترون شنیدم عوارض زیادی داره مخصوصا برای سینه منم سینه هام فیبروکیست دارن

من قصد بارداری ندارم اما چند ساله تنبلی دارم دفاستون خوب بود الان با دوفاستون هم پریود بزور میشم این ...

برای منم این قرص رو داده اما گفته روز اول پریود شروع کن 

و اینکه چند ماهی بود پریودم منظم شده بود اما متاسفانه این ماه الان هفت روزه گذشته و هنوز پریود نشدم 

گفتم فردا بی بی چک بزارم ببینم چه خبره 

برای منم این قرص رو داده اما گفته روز اول پریود شروع کن و اینکه چند ماهی بود پریودم منظم شده بود اما ...

چند دوره خوردی منم گفته روز اول پریودی بخور عوارض نداشت برات سینه دردو اینا من ن

میترسم شروع کنم بخورم 

چند دوره خوردی منم گفته روز اول پریودی بخور عوارض نداشت برات سینه دردو اینا من نمیترسم شروع کنم بخور ...

من تازه میخواستم از این ماه شروع کنم که متاسفانه پریودم عقب افتاد 

من حجم پریودمم فوق العاده کم شده شما با قرص سیپروترون حجم پریودتون درست شپ کلا کم حجم نشده بود پریود ...

من قبلاً خیلی نامنظم بودم دو دوره ال دی خوردم و رژیم و ورزش و اینا هم قبلش داشتم تقریبا ۱۷ کیلو وزن کم کرده بودم 

به غیر از اون دو دوره که ال دی میخورم سه ماهی بود که منظم شده بود اما تقریبا حجمش کم بود 

اما این ماه باز عقب انداختم 

من تازه میخواستم از این ماه شروع کنم که متاسفانه پریودم عقب افتاد

منم این ماه میخوام شروع کنم الان دارم دوفاستون میخورم تا پری بشم بعد اون قرصو شروع کنم اما  خیلی تردید دارم ال دی نخوردی تا حالا برای تنظیم پریود ؟

من قبلاً خیلی نامنظم بودم دو دوره ال دی خوردم و رژیم و ورزش و اینا هم قبلش داشتم تقریبا ۱۷ کیلو وزن ...

اها من وزنم خپبه لاغرم اما هیچ متفورمین خوردم اصلا نساختم میگن با ثرص خپب نمیشه تغییر سبک زندگی بایدی منکه اصلا از رو ۱۵پریود ب یعد بی حالم اعصابم خرابه هیلی اذیت میشم

منم این ماه میخوام شروع کنم الان دارم دوفاستون میخورم تا پری بشم بعد اون قرصو شروع کنم اما خیلی ترد ...

چرا خوردم اون هم زیاد 

از اول چون پریودم مشکل داشت میرفتم دکتر 

سونو و آزمایش می‌نوشتم و میگفتن مشکلی نداری نه کیست نه تنبلی و این مشکل هم با دارو حل میشه دو تا آمپول میداد و قرص ال دی برای دو دوره