2777
2789
عنوان

کیا با قرص اوزیل نتیجه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 26635 بازدید | 33 پست
اها من وزنم خپبه لاغرم اما هیچ متفورمین خوردم اصلا نساختم میگن با ثرص خپب نمیشه تغییر سبک زندگی باید ...

اصلاح سبک خیلی تاثیر داره

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تغییر سبک خیلی خوبه ولی خب سخت هم هست

زیاد سخت نگیرید همون موارد اصلی رو هم رعایت کنی اوکی میشی اگر خواستی میتونم کمکت کنم

ممنون میشم کم راهنماییم کنی

مهم ترین هاشو میگم رعایت کنی نتیجه میگیری خودم تا زمانیکه رعایت میکردم تنبلیم خوب شده بود 

حذف قند و شکر فست فود نوشابه و... هرچیزی ک مضره حذف لبنیات ، تنظیم ساعت خواب و بیداری ۷ونیم صبحونه بخوری ۱۰شب بخوابی 

پیاده روی و رقص 

خوردن بادام و جوانه ماش 

و ی سری چیزای دیگم هست اگر میخوای تلگرام ببرمت تو گروه اصلاح سبک اونجا همچی توضیح داده شده

و اینک کلا رو روحیه باید کار کنی از استرس دور باشی و..

سلام دوست عزیز، اوزیل برای رفع تنبلی تخمدان هست و قطره ویتاگنوس برای تنظیم سیکل قاعدگی . اوزیل را باید 3 قرص مصرف کنیداما هیچی اوابوست نمیشه هم برای بهبود کیفیت تخمکه و هم برای رفع تنبلی تخمدان عالیه و به جای ویتاگنوس و قرص های های هورمونی ، فرتیل اید زنان عالی و معرکه برای تنظیم پریوده .

اصلاح سبک خیلی تاثیر داره

سلام ، واقعا درست می فرمایید اما اصلاح سبک برای درمان تنبلی تخمدان ساده خوبه اما برای کسی که چاق باشه(دیابت) و سن بالای 35 سال باشه و بخواهد سریع باردار بشه و توپروسه ای وی اف نره اوابوست را باید مصرف کنه.

نمیدونم عزیرم من سیپروترون داده تجربه استفاده این قرص رو داری ؟

سلام ، این دارو عوارض زیاد داره با اینکه تنظیم‌کننده هورمونی برای کنترل اختلالات آندروژنی در زنان است اما مکمل های بدون عارضه هستند البته اوابوست گل سر سبد مکمل هایی است که برای رفع تنبلی تخمدان و بارداری در ایران وجود دارد . 

سلام ، این دارو عوارض زیاد داره با اینکه تنظیم‌کننده هورمونی برای کنترل اختلالات آندروژنی در زنان اس ...

نظرت درمورد دوفاستون چیه من تنبلی دارم دوماه اینوفولیک خوردم .رفتم دکتر اوبوست و ازویل ‌دوفاستون بهم داده کوالی فول از پیش خودم گرفتم ماهذقبل امپول زدم این ماه ۲۱سیکل تخمک بالغ داشتم