2777
2789

من جدیدا احساس میکنم تو نگاه اول به نظر بعضی آدما خنگم یکم.

یا بعضی وقتا احساس میکنم بعضیا پیش خودشون فکر میکنن من دارم خیلی حرف میزنم یا احساسات نشون میدم.

میدونین من به بقیه خیلی توجه میکنم ولی انگار باعث میشم به نظرشون ساده و احمق بیام. 

شده تا حالا چنین احساسی داشته باشین شما؟ به نظرتون برمیگرده به تایپ شخصیتیم یا اختلال  و طرحواره خاصی دارم؟

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خیلی اینجوریم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کیوتین ب نظرم که، یکم هوش و حواستو جمع کن گیج بازی در نیاری چ ربطی ب اختلال داره

آخه گفتم شاید بقیه enfp ها این شکلی نباشن و من مشکل خاصی داشته باشم. 

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

اینا چیه دیگهوالا زمان ما ب این آدما میگفتن دلسوز و ساده

😂😂

سلام خوبی من infj هستم ولی یچیزی بگم بهت enfp ها عاااالیییینننن ینی اون حس بی الایش ذوغ و ناراحتی و خلاصه همچیییییییتون عالیهههههه هرکسم فکر میکنه خنگی خودش خنگه واقعا تو این دوروزمونه که همه تو خودشونن و دو روهستن وقتی یه همچین شخصیو میبینم انگار فرشتست انننننققدددرررر که عزیزه🥲🥲🥲🥲🫠 enfp for life

آره خیلی اینجوریم

اطرافیانت چطور واکنش میدن؟

بعضی وقتا واقعا دوست دارم خودمو بگیرم مثلا و کمتر حرف بزنم، اما همیشه شکست میخورم

یه عنوان ی ENTJ هبچوقت همچین احساساتی رو تجربه نکردم

شما ذاتا منطقی و باهوشین خب😄

اطرافیانت چطور واکنش میدن؟بعضی وقتا واقعا دوست دارم خودمو بگیرم مثلا و کمتر حرف بزنم، اما همیشه شکست ...

هیچی دیگه میگن ساده ، زودباور ، دلسوزی و ترحم زیاد ،یا خنگ مثلا تو چیزای ساده که اشتباه بگم یا حواسم نباشه .در کل انگشت شمار شنیدم .دیگه سنم بالا تر رفت اهمیت نمیدم .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

سلام خوبی من infj هستم ولی یچیزی بگم بهت enfp ها عاااالیییینننن ینی اون حس بی الایش ذوغ و ناراحتی و ...

سلااام

مرسیی❤️🥲

شماهم خیلی مهربونین❤️❤️

هیچی دیگه میگن ساده ، زودباور ، دلسوزی و ترحم زیاد ،یا خنگ مثلا تو چیزای ساده که اشتباه بگم یا حواسم ...

آخه اینطوری هم نیستیم که نفهمیم، ما میفهمیم ولی دلمون میخواد مثلا اعتماد کنیم، ببخشیم و..

اشتباه کردن هم تو چیزای ساده که همیشه اینطوریم منم. چون انقدر ذهنم درگیر کلیات و قسمت های مهمه که جزئیات یادم میره🥲

سلاااممرسیی❤️🥲شماهم خیلی مهربونین❤️❤️

هیییچوووووقتتتتتتتتتتت از ادمی که هستی ناراحت نباش لطفااااااااااااااااا 

واقعا زیبا ترین حسای زندگیمو زمانی که کنار enfp ها بودم داشتم نمیدونم الان یجورایی حس میکنی شبیه خودتم یا نه ولی از بس که دوس دارم رفتارتونو خیلی شبیه به شما رفتار میکنم ناخوداگاه 

نا خوداگاه رو درست نوشتم؟🫠