2777
2789
عنوان

ENFP ها بیاین لطفا(وسایر شخصیتهای دیگه)

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 47 پست
آخه اینطوری هم نیستیم که نفهمیم، ما میفهمیم ولی دلمون میخواد مثلا اعتماد کنیم، ببخشیم و..اشتباه کردن ...

متاسفانه زیادم میفهمم ، آدم شهودی ام کلا ، حالا میگم تعریف از خود میشه ،موضوع اینه هم باهوش وزرنگم  ، هم ساده و خنگ  ، این بقیه رو میترسونه😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییچوووووقتتتتتتتتتتت از ادمی که هستی ناراحت نباش لطفااااااااااااااااا واقعا زیبا ترین حسای زندگیمو ...

مرسی گلم❤️❤️ آره درسته

راستش منم یک دوست فوق العاده مهربون infj دارم، ولی این منم که همیشه دوست دارم مثل اون باشم

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من infj هستم . شخصیت های دیگه رو زود میشناسم و درک میکنم . طبیعیه برای شخصیتت هست و در نظر بقیه بد ن ...

مرسی مهربون🥲❤️

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

متاسفانه زیادم میفهمم ، آدم شهودی ام کلا ، حالا میگم تعریف از خود میشه ،موضوع اینه هم باهوش وزرنگم ...

دقیقاااا

شماهم اینطوری هستی که توی برخورد اول بدون دلیل های خاص یا منطقی متوجه میشی طرف مقابلت آدم خوبیه یا نه؟

مرسی گلم❤️❤️ آره درستهراستش منم یک دوست فوق العاده مهربون infj دارم، ولی این منم که همیشه دوست دارم ...

چجالب اتفاقا اون دوستمم دوست داشت مثل من باشه 

ولی هرگز نمیزاشتم رفتارشو تغییر بده اصن زندگی ینی enfp مزه بهشت میدین لامصبااااا🫠😂😂

چجالب اتفاقا اون دوستمم دوست داشت مثل من باشه ولی هرگز نمیزاشتم رفتارشو تغییر بده اصن زندگی ینی enfp ...

عزیزمم😄❤️

ترکیب دوستای خوبی هستن پس enfp ها و infjها

دقیقااااشماهم اینطوری هستی که توی برخورد اول بدون دلیل های خاص یا منطقی متوجه میشی طرف مقابلت آدم خو ...

خیلی سریع ، آدم شناسم 😄 یکی قیافه ش، یکی اولین جمله هایی که از دهنش دربیاد .ناخودآگاهم سریع تحلیل میکنم رفتاراشونو

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خیلی سریع ، آدم شناسم 😄 یکی قیافه ش، یکی اولین جمله هایی که از دهنش دربیاد .ناخودآگاهم سریع تحلیل م ...

منم همینطورییمم

یعنی برخورد اول بقیه میگن فلانی آدم خوبیه و اینا.

ولی من وایب بدی میگیرم از طرف منتها چراییش رو هم نمیدونم🥲😂 و بعد نهایتا بقیه به مرور زمان به این موضوع پی میبرن.

فکر کنم ما به جای خودآگاهمون ناخودآگاهمون شروع میکنه به تحلیل.

عالین ولی خب دیگه ندارمش...اون دوستمو میگم🥲

اعه🥲🥲

اعه🥲🥲

اره 

خلاصه بگم که شما بهترینید منو نبین انقدر پر حرفما من خیلی تو خودمم ولی الان گفتی enfp هستم کلا یحالی شدم😂 

همیشه خودت باش اونی که دوست داری باش خیلیا توی این دنیا هستن که به ادمی مثل تو توی زندگیشون نیاز دارن  اینو بجون‌خودم از ته دل میگم 

خب دیگه بسه خیلی هیجانی شدم مراقب خودت باش سلام برسون فعلا😶‍🌫️😂

اره خلاصه بگم که شما بهترینید منو نبین انقدر پر حرفما من خیلی تو خودمم ولی الان گفتی enfp هستم کلا ی ...

ممنونم گلم🥲❤️❤️❤️

واقعا بهتر شدم. حرفات خیلی کمک کرد❤️❤️

امیدوارم enfpهای دیگه هم پیدات کنن