2777
2789

من عاشق یه پسری شدم که از هر لحاظی از من بهتر بود

از قیافه و پول تا دوستایی که داشت 

تا خانواده ای که داشت 

حتی از لحاظ تحصیلی و کاری هم ازش عقب بودم

با بدترین حرفا منو تحقیر کرد و گفت درحدش نیستم

من چندسال تمام 

جنگیدم

درس خوندم

کار کردم

بهترین قیافه و هیکلی که میتونستم ساختم

جوری که اون خواست لباس پوشیدم

و الان اون ادم تو زندگیم دارم

ولی انقدر نسبت بهش سرد شدم

که از ده تا زنگش یکی جواب میدم

پسری که هیچ دختری تو عمرش نشون خانواده و‌دوستاش نداده بود

دست منو الان با افتخار میگیره

تو چشاش برق ذوق میبینم

منو  میبره نشون دوستاش  و خانواده اش میده

با من کلاس میذاره

ولی فکر میکنید دیگه به چشمم میاد!؟

من فقط اون بخش تحقیر شده خودمو میبینم 

که چندسال پیش چطوری پس زده شدم

و الان اون بهم میگه تو برازنده منی حس خوبی ندارم

یاد شب تا صبح گریه کردنام

یاد درس خوندن و

بدبختی هام میفتم 

یاد این میفتم که چطوری با ۲۰ سال سن کل هفته دانشگاه بودم و کار میکردم تا شرایطی بسازم که اون منو قبول کنه

نمیدونم باید چیکار کنم

حس میکنم این بهترین عشقی بود که داشتم چون اون منو تحریک کرد بجنگم

منو تحریک میکنه برای اینکه پیشرفت کنم

ولی از سمت دیگه فکر اینکه چطوری منو باهام مثل سگ برخورد کرد و از زندگیش انداخت بیرون و بهم گفت هیچی نیستم 

ولم نمیکنه 

بنظرتون چیکار کنم !؟

من عاشقشم ولی خاطره های خوبی ندارم

آیندم‌ رو تو این تاپیک میبینم‌ :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با احساسی که داری ندارم اماااا دمت گرم که خودت ساختی شاید با هدف اشتباه برا یکی دیگه اما خودت ساختی به هر حال ، اما دیگه هدف اشتباه دنبال نکن، کاری به رابطتون ندارم منظورم اینه تو این رابطه باشی یا نباشی بقیشو برا خودت تلاش کن عزیزم 

من سه سال همسرم رو پس.زدم.تو ۵سال همه اون ایرادایی ک گرفتم رو درست کرد.حتی نام خانوادگیش رو عوض مرد.هزار بار گفتم دوستت ندارم.گفت مهم اینه من عاشقتم.

و من عاشق شدم.الان ۵ساله ک زندگی میکنم و همه اون ۵سال اول رو فراموش کردم.

اون ایده آل من شده و من دارم عقب میمونم

یه چند بار پارتنرم برگشت گفت چرا سر کار نمیری چرا ۱۰ صبح بیدار میشی چرا اشغال ریختی تو خیابون چرا انقذر زندگی سخت میگیری تو همه کارام دخالت میکرد با اینکه فرق ما این بود فقط که اون سر کار میرفت من نه همکلاسی دانشگاع بودیم مدرکمون هم یکی بود اما جو گذفته بودش

حذفش کردم 

من برای کسی تغییر نمیکنم

عزیزم متاسفانه الان جامعه اینطور شده 

کسی که از همه لحاظ اوکی باشه دنبال کسی میگرده که اونم اوکی باشه قصد توهین کردن به تو رو نداشته دوس داشته موفق باشی شاید شاید یک درصد باشن که طرفشون ههمه جوره قبول کنن

به خدا باورت نمیشه الان حتی کسایی رو میبینم که خودشون هیچی نیس ولی دنبال دختر کارمند وتحصیل کرده میگردن 

الانم ناراحت نباش عزیزم مهمه اینه الان یه دختر قوی ومستقلی که هر پسری ارزوشو خصوصا همون پسر که گفتی همه چیز تمامه ودیگه از اون پایین تر نیستی این خودش خیلیه

الانم اگه واقعا پسر خوبیه ودوست داره ومتتو هزاران بار میکشه ودوسش داری به این چیزا فک نکن که اعصابت بریزه بهم 

درس خوندنت به کجا رسوندت بلاخره؟

به جایی رسوندم منو که از شرکت های اتریش برام درخواست همکاری میفرستن 

به جایی منو رسوند که پروژه با  اسپاتیفای انجام دادم

به جایی رسوند که من معدل آ کل دانشکده شدم