2777
2789

وقتی با یک آدم زیبا رو در تعامل هستید چه احساسی دارید؟ فرقی نمیکنه چه مدل ارتباطی باشه همکار دوست همکلاسی یا پارتنر ... صادقانه پاسخ بدید لطفا ممنونم

صادقانه اش اعتماد بنفسم میاد پایین

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

یا احساس خاص چجوری بکم یه احساس خوب دوس داشتن کیف کردن یه جور که دلت نمیخاد چشم ازش برداری و مدام میخای بهش خیره شی و حرف بزنی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشخصه آدم بیشتر تمایل به ارتباط بااین داره ولی این برای مدت کوتاهی بعدش بیشتر اخلاق و مرام و اینا مهم میشه مثلا من همکاری داشتم عمل کرده و خیلی آنچنانی ولی بقدری فتنه و عوضی بود بیشتر از ۱۰ دقیقه نمیشه تحملش کرد

راستشو بخوای زیبایی در نظر هرکسی متفاوتِ عزیزم

و قطعا چهره ی طرف بنظر من نمیتونی تاثیری رو من داشته باش

من از آدمای خاکی و مهربون خوشم میاد

تبریز رفته بودم کار پزشکی داشتم 

یه خانمی بود تو کلینیک اصلا چهرش زیبا نبود 

اما انقد خوش اخلاق بود آدم میخواست دلشو بشکافه بذاره تو دلش