2777
2789
عنوان

بخیه هام باز شده😓😓حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 35 پست

وای عزیزم باید بیشتر مراقب می‌بودی .به نظر من برو بستری شو اونجا بهتر می‌دونن باید چیکار کنم تو خونه خودت نمیتونی رسیدگی کنی .منم رحمم عفونت زیاد داشت بعد زایمان دو روز  ساعت بستری شدم بچمم پیش مادرم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازدوستام موقع زایمان سزارین شد..یه دکتر بیعقل اومداینوعمل کرد هیچیم بهش نداده گفته خوب میشی..بیچاره دوستم یه چندروزکه میگذره ازعملش میبینن هی تب میکنه..جای بخیه هاش دردمیکنه ..خلاصه حالش بدمیشه..میبرن پیش همون دکتر..لعنتی میگه من عملش کردم ولی بقیه ش به من مربوط نیس.یه دکتریه که یه مترزبون داره فقط.بعدبردن بیمارستان اونجا دوستم میگه همین بخیه هامو کشیدن یه عفونتی زد بیرون که همه ترسیدن ..میگه یه دکتراومدگف خدابهت رحم کردزوداومدی وگرنه عفونت اگه به خونت میرسیدکارت تموم بود.یه مدت بستری بود خداروشکرخوب شد مرخص کردن...میگم این چیزار رو ساده نگیرین عفونت خیلی خطرناکه..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
عزیزم حتما موردی دیده که کشیده گفته بستری شو بنظرم به فاال نیک بگیر ، اگر عفونت میکردی خیلی بد میشد

دیروز رفتم فوق متخصص پزشک خودم که سزارین هم انجام میدن کاملا تمیزش کرد گفت بخیه هات گرفته عفونتی هم نداری فقط پماد زینک واسپری مخصوص داد و هرروز شستشو 

من اصلا بستری بودم بیمارستان اورژانسی عمل شدم 

دکترم بعدبهش اطلاع دادن دیروز رفتم مطبش خودش چک کرد بخیه هامو 

یکی ازدوستام موقع زایمان سزارین شد..یه دکتر بیعقل اومداینوعمل کرد هیچیم بهش نداده گفته خوب میشی..بیچ ...

نه من کلا اورژانسی عمل شدم دکترم بعد بهش اطلاع دادن دیروز که رفتم مطب پیش خودش گفت بستری احتیاج نیست بخیه هات گرفته فقط یه کوچولو از لایه بیرونی که پماد اسپری قرص داد وگفت مرتب سشوار و شستشو نیازی به بستری نیست