2777
2789
عنوان

بخیه هام باز شده😓😓حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 35 پست
اگه سزارین کردی که همون ده روز میکشن.حتما عفونت کرده بوده که گفته بستری شو

دقیقا همینه باید میکشید چون بمونه هم عوارض دیگه ای داره حتما عفونتو داشت نباید خوبذارن نخ بخیه بمونه چون بدترمیشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بستری مطمئن ای لازم داری؟

عزیزم خوب استراحت نکردی جوش نخورده

منم استراحتم کم بود، ۲۵ روز بعد زایمان بخیه م شکافت...۳ـ۴ سانت و عمیییییق....

ولی تا سه ماه هی اسپری نقره زدم هی کرم ترمیمی زدم روزی سه بار، خوب شد...

البته نمی‌دونم برا شما شاید عفونتش زیاد بوده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب ولرز ندارم توازمایشمم عفونت نبود اصلا عفونت نداشت بخیه هام این لعنتی وقتی چک کرد دید نگرفته چرا ا ...

مبفهمم خیلی سخته ...اما پیگیر شو و هر کاری برا شستشو گفته انجام بده عزیزم 

بستری مطمئن ای لازم داری؟عزیزم خوب استراحت نکردی جوش نخوردهمنم استراحتم کم بود، ۲۵ روز بعد زایمان بخ ...

هم نامه بستری داد هم دارو و اسپری من خودم گفتم بستری نمیخام گفت پس اسپره بزن و شستشو بده 

بستری مطمئن ای لازم داری؟عزیزم خوب استراحت نکردی جوش نخوردهمنم استراحتم کم بود، ۲۵ روز بعد زایمان بخ ...

اصلا استراحت نکردم اصلا دلم طاقت دوری بچه هام رو نداشت مدام رفتم شهردیگه واومدم تاعصر که دکتر اونجوری گفت 

اول که قدم نورسیده هات مبارک😍😍قدمشون پر از خیر و برکت عزیزم برو بستری شو حالت زودی خوب بشه بتونی ب ...

ممنونم جانم زنده باشید اول واسه سلامتی دوقلوهام دعا کنید بعد خودم 

هم نامه بستری داد هم دارو و اسپری من خودم گفتم بستری نمیخام گفت پس اسپره بزن و شستشو بده

عزیزدلم برو بستری شو حتما نیاز بوده که نامه بستری داده سهل انگاری نکن باید سالم و زنده بمونی که بتونی پیش بچه هات بمونی و ازشون مراقبت کنی حداقل میخوای برو یه متخصص دیگه 

عزیزدلم برو بستری شو حتما نیاز بوده که نامه بستری داده سهل انگاری نکن باید سالم و زنده بمونی که بتون ...

رفتم فوق متخصص پزشک خودم گفت احتیاجی به بستری نیست عفونت نکرده فقط اندازه نیم سانت سطحی روی پوستت باز شده پماد زینک داد و اسپری وقرص گفت مرتب بشور وسشوار خوب میشه گفت چون شکمت میفته روش هوا بهش نمیرس زود خشک بشه 

عزیزدلم برو بستری شو حتما نیاز بوده که نامه بستری داده سهل انگاری نکن باید سالم و زنده بمونی که بتون ...

رفتم فوق متخصص پزشک خودم گفت احتیاجی به بستری نیست عفونت نکرده فقط اندازه نیم سانت سطحی روی پوستت باز شده پماد زینک داد و اسپری وقرص گفت مرتب بشور وسشوار خوب میشه گفت چون شکمت میفته روش هوا بهش نمیرس زود خشک بشه 

😭😭😭😭😭😭حالم بده

نگران نباش عزیزم بروبستری شو انشالله زودی مرخص میشی ...مواظب باش عفونت نکنه باز توبیمارستان سروقت دارومیگیری برات بهتره

دشمن باشین...ولی ادای دوستارو درنیارین!

انشا الله هم بخیه های خودت خوب بشه هم بچه هات به سلامتی بغل کنی 

چند هفته زایمان کردی گلم 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

عزیزم حتما موردی دیده که کشیده گفته بستری شو 

بنظرم به فاال نیک بگیر ، اگر عفونت میکردی خیلی بد میشد

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

وااااای خدای من😰

لعنت به اینجور دکترا..معلوم نیس کدوم خری به اینامدرک داده..

اوووفف بدنم مورمورشد...کاش بری ازدستش شکایت کنی ..اعصابم خوردشد..حتما بروبستری شو خدانکرده بدترنشه عزیزم 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️