گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1580 عنوان کسی سهمیه پنج درصدایثارگری داره اگه بیاد راهنماییم کنه 71 بازدید | 9 پست میخام ازمون استخدامی ثبت نام کنم پدرم ۶ماه داوطلب جبهه داره بهش کارت دادن ولی توکارت کد ایثارگری ننوشتن چندتا کافی نت زنگ زدم گفتن اولش یه پیش کد ارگان مربوط روبزار بعد کد ملی . پیش کد سپاه نمیدونم چندباید بزارم مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه 1403/09/20 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha__۲۳۷ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11349 الان میان میخورنت امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1580 الان میان میخورنت نوش جونشون برا چی بخورن منم یکی مثل اونام بیکار بی پول نیازمند شغل 😢 مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1580 فک کنم باید بری از سپاه بگیری ندادن والا خودشونم نمیدونن انگار .گفتن فقط میتونیم گواهی بدیم مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
siazangi عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 22120 ندادن والا خودشونم نمیدونن انگار .گفتن فقط میتونیم گواهی بدیم از گروه آزمون استخدامی بپرس
raha__۲۳۷ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11349 نوش جونشون برا چی بخورن منم یکی مثل اونام بیکار بی پول نیازمند شغل 😢 عزیزم باید بری سپاه اونجا کد میدن امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1580 از گروه آزمون استخدامی بپرس اره اینم حرفیه چندتا گروه دارم برم ببینم میدونن؟ مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1580 عزیزم باید بری سپاه اونجا کد میدن ندادن والا مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
siazangi عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 22120 اره اینم حرفیه چندتا گروه دارم برم ببینم میدونن؟ اره حتما بپرس