2777
2789

سلام خوبید .من یه دختر ۱۴ ساله ام «اینکه با اطلاعات ثبت شده متفاوته به این خاطره که دو نفر از این اکانت استفاده می کنیم» من از چند وقت پیش درگیر خودارضایی شدم و با اینکه یه مدت بود ترک کرده بودم دوباره انجام دادم.موقعی که رفتم دستشویی«عذر میخوام» دیدم یه ماده ای تقریبا بی رنگ ولی رو به سفید ازم خارج شده و بوی نسبتا شبیه به پریودی داشت .با اینکه تا الان خودارضایی هام با مالش نبوده اما خیلی نگرانم که نکنه بکارتم پاره بشه و آینده م خراب بشه .لطفاً اگه کسی اطلاع داره یا متخصصه کمکم کنه خیلی استرس دارم. و سوال بعدی که دارم اینه که من به شدت در ناحیه واژن و آلت خارش دارم آنقدر شدید که گاهی اوقات وقتی می خارونم خون  میاد و گاهی اوقات هم واژنم رو میخارونم که بازم میترسم این باعث پارگی بکارت نشه لطفاً کمک کنید نیاز دارم ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما حتما باید به خاطر خارش شدید دکتر بری و معاینه بشی با حرف نمیشه براتون نسخه پیچید . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم این یک نیازی که مثل غذا خوردن باید برطرف بشه اما اینکه چطوری برطرفش کنیم مهمه 

بعضی ها دیر تر این نیاز را پیدا میکنن بعضی ها زودتر 

اما با توجه به شرایطی همه خانم ها و دخترا میدونیم بهتره که خودت را در موقعیتی قرار ندی که باعث به خودارضایی بشه 

مثلا فیلم های صحنه دار یا پ‌.. .ن نگاه نکنی، خیلی تنها نباشی 

به جاش ورزش کنی و خودت را با ورزش خالی کنی که این در سنی که هستی خیلی پیشنهاد میشه

درمورد ترشحاتی که گفتی تا حدی طبیعیه 

اما اینکه خارش داری و انقدر شدیده که خودت را میخارونی و به خونریزی میوفتی مشکوک به عفونت قارچی که باید بری دکتر زنان و شرایط را بگی برات پماد و دارو تجویز کنن

مامانم دکتره غدد هستش 

میگه ک این طرشحات مال تحریک شدن هستش و اگه با دست خودتون رو ارضا میکنید عادیع ک این مایع سفید رنگ خارج بشه 

ن پرده بکارتت هم اگه انگشتت رو داخل نکرده باشی پاره نشده

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه