2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میخواد انگشتش چرب کنه🤔

به من نگفت روغن؟ 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

تیکرت میگه سه هفته داری تازایمان معاینه لگنی برا چیه؟

اخه با سونوی ان تی، امروز ۳۷ هفته و ۲ روز هستم. با تقویم قاعدگی یک هفته کمتره... دکتر گفت چون وزن بچه ات خوبه، قبل ۳۸ هفته برم مطب واسه معاینه لگن.

تو چند هفتگی رفتی شما عزیزم؟ بچه اولته؟

من امروز براساس پریودی ۳۵ هفته شدم دوروزه ترشح قهوه ای دارم نمیدونم چیکار کنم بعد ظهر نوبت سونو دارم نمیدونم صبر کنم برم سونو یا الان برم بیمارستان بچه چهارممه عزیزم

من امروز براساس پریودی ۳۵ هفته شدم دوروزه ترشح قهوه ای دارم نمیدونم چیکار کنم بعد ظهر نوبت سونو دارم ...

من توی یک کلیپ دیدم، یه خانم ماما داشت میگفت این نوع ترشح قهوه ای، نشونه آمادگی برای زایمانه. یعنی دهانه رحم داره باز میشه. به نظرم اگر درد داری، بری بیمارستان. من خودم هنوز تجربه زایمان ندارم متاسفانه. هفته های آخرم