2777
2789
عنوان

بچه های علوم پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 39 پست
بله دقیقا من خودم زبان عمومی رو پاس کردم الان نمی‌دونم اگه قبول نشم باز قراره بخونم یا نه

نه گفتن اون پاس شده دیگه نیازی نیست اگه زیر ۵۰ ام زدیم اونو پاس کنیم

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
ما زبان تخصصی ام داریم فکر کن نزدیک ۱۰ .۱۲ واحد فقط باید زبان پاس کنیم😐

من دو تا زبان تخصیصم پاس کردم یعنی زبان تخصصی ۲رو دارم پاس میکنم😂دیگه نمیدونن چجوری پول بگیرن شما پزشکی هستی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو تا زبان تخصیصم پاس کردم یعنی زبان تخصصی ۲رو دارم پاس میکنم😂دیگه نمیدونن چجوری پول بگیرن شما پ ...

من علوم آز میخونم 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
نه گفتن اون پاس شده دیگه نیازی نیست اگه زیر ۵۰ ام زدیم اونو پاس کنیم

آهان خیلی ممنون 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
من دو تا زبان تخصیصم پاس کردم یعنی زبان تخصصی ۲رو دارم پاس میکنم😂دیگه نمیدونن چجوری پول بگیرن شما پ ...

شما پزشکی میخونی؟ واحد خونشناسی دارید؟

بله دقیقا 

من خودم پاس کردم ولی گفتن باید ثبت نام کنی 

به قول شما نمی‌دونن چجوری باید پول بگیرن 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
خون سناسی نه ولی با قلب خونو هم خوندیم

اوکیه موفق باشی❤

پس شماها امتحان رو دادین همین امسال گرفتن از شما هم؟ والا من خودم از سال کنکور به بعد روی زبان رو با ...

بله امسال 

باید زبان پاس کنی 

زیر 70 بزنی میوفتی پیش ۱ یا ۲ 

اینارو پاس میکنی 

اگ بالای ۷۰ باشی میوفتی عمومی