2777
2789
عنوان

بچه های علوم پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 39 پست
منم دارم چیزیم نخوندم سه ساله لای کتاب زبانامو باز نکردم به احتمال زیاد میوفتم پیش یک

علوم پزشکی هستین ؟ چی می‌خونید ؟ 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
پس شماها امتحان رو دادین همین امسال گرفتن از شما هم؟ والا من خودم از سال کنکور به بعد روی زبان رو با ...

عزیزم ۲ تا زبان پیش ۱ و ۲  هردو سه واحد که جمع میشه ۶ واحد اگه بالای ۵۰ بزنی نیازی به پاس کردن زبان ۱ نیست اگه بالای ۷۰ بزنی نیازی به پاس کردن هردو نیست

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم چیزیم نخوندم سه ساله لای کتاب زبانامو باز نکردم به احتمال زیاد میوفتم پیش یک

الان قبول نشیم یعنی باید نهایی دبیرستان رو بدیم یا واحد اضافه تو دانشگاه پاس کنیم ؟ 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
الان قبول نشیم یعنی باید نهایی دبیرستان رو بدیم یا واحد اضافه تو دانشگاه پاس کنیم ؟

واحد اضافه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
واحد اضافه

باز واحد اضافه خوبه 

نمی‌دونم این چه مسخره بازی هست 

خب کنکور دادیم قبول شدیم این دیگه چیه 

عزیزم ۲ تا زبان پیش ۱ و ۲ هردو سه واحد که جمع میشه ۶ واحد اگه بالای ۵۰ بزنی نیازی به پاس کردن زبان ...

شما این آزمون رو دادین؟ 

باز واحد اضافه خوبه نمی‌دونم این چه مسخره بازی هست خب کنکور دادیم قبول شدیم این دیگه چیه

گویا از وقتی زبان کنکور حذف شده اینو گذاشتن قبلا از روی درصد کنکور تعیین میکردن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
باز واحد اضافه خوبه نمی‌دونم این چه مسخره بازی هست خب کنکور دادیم قبول شدیم این دیگه چیه

جالب اینجاست من زبان عمومی ۳ واحد دانشگاه رو با ۲۰ پاس کردم یعنی قبل زبان پیش😐

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

مثل اینکه دو تا پیش هست پیش ۱و پیش ۲بسته به درصدت اونا رو باید پاس کنی هر کدوم دو واحده

البته رشته ما که اینجوریه

جالب اینجاست من زبان عمومی ۳ واحد دانشگاه رو با ۲۰ پاس کردم یعنی قبل زبان پیش😐

بله دقیقا 

من خودم زبان عمومی رو پاس کردم 

الان نمی‌دونم اگه قبول نشم باز قراره بخونم یا نه

شما این آزمون رو دادین؟

نه جمعه قراره بدم این جزئیاتی چیزی بود که مدیر گروه به ما گفته

منم دقیقا ۱۹شده بودم

ما زبان تخصصی ام داریم فکر کن نزدیک ۱۰ .۱۲ واحد فقط باید زبان پاس کنیم😐