2777
2789
عنوان

طبیعیه ک خواهرم تو مدرسه همه ازش متنفرن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 129 پست
منم دهم و یازدهم باهام بد بودن ولی سعی کردم مهربون شم و خنثی نباشم(بی تفاوت و معمولی و همیشگی)درست ش ...

یعنی چی خنثی نباشم ؟ میشه واضح تر بگی آخه الان با این شرایط همشون از من کینه دارن فکر نکنم درست بشه 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دهم و یازدهم باهام بد بودن ولی سعی کردم مهربون شم و خنثی نباشم(بی تفاوت و معمولی و همیشگی)درست ش ...

آخه من خنثی نیستم کمکشون میکردم باهاش حرف میزنم باهم برایکیشون تولدگرفتیم ولی بازم خیلی بی چشم روان

یعنی چی خنثی نباشم ؟ میشه واضح تر بگی آخه الان با این شرایط همشون از من کینه دارن فکر نکنم درست بشه

ارع توروخدابگوخوبی بودنشون باهام مهم نیست فقط اینقدربهم کرم نریزن سرشون توکارخودشون باشه خیلیه

مادرت یا پدرت برن مدرسه قشنگ معلم جرررررررر بدن بشینه سر جاش این معلمه خواهرتون مظلوم پیدا کرده اگه ...

خواهرم رفته بود پیش مشاور بهش گفت بهش صفر داده تو کارنامه بعد بهشم گفت ک آقا فلان اتفاق افتاده بود برام مدیر مدرسه حلش کردد معلمه قضیه رو ک فهمید یکم مهربون شده بود باهاش ولی صگ بودنش همیشه هست :)

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
هیییی 🥺

والا نزارید بچه اینجوری بشه ازش دفاع کنید اعتماد بنفس ضربه میخوره من یبار تو مدرسه دعوا کردم دختره تهدیدم کرد 

رفتیم دفتر معاون شاهدا اونو گذاشت شاهدا منو نذاشت اونام خاله رنک   بازی در اوردن  جمش کردن منم رفتم خونه به بابام گفتم بابام فرداش آوند مدرسه رفتم دفتر.  بابام داشت حرف می‌زد مدیر اومد من داشتم حرف میزدم اونم گفت هوی  هوی یواش   بابام چنان سرش داد کشید گفت بزار حرفشو بزنه چرت بچه منو اینجوری نگا میکنی چنان داد کردو مدرسرو گذاشت روسرش که نگم  بعدش رفت پاسگاه میخواست شکایت کنه هم از دختره هم مدرسه ولی دیگه اومدن پادر میکنی چیزی نگفت حالا هر بار مدیره میبینتم انقد مهربون حرف میزنه باهام که نگو 

جمشون کنید بابا

باورت میشه سه بار گریه کرده ؟ به جایی رسیده دختره برگشته بود می‌گفت خانم ولش کنید اون مدلشه الان گری ...

همرو تجربه کردم 

خیلی سخته 

ولی به قول معروف همرو ایگنور کردم 

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید