2777
2789
عنوان

طبیعیه ک خواهرم تو مدرسه همه ازش متنفرن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 129 پست
الان منم توهمین شرایط اصن فک میکنم قسمت بوداین تاپیک ببینم چی بود؟چیشد؟چیکارکردی؟توروخدابگونمیخوام ر ...

هیچی سه سال راهنماییم خراب شد دبیرستان مدرسه عوض کردم اتفاقات قبلی نیفتاد اما از بس اعتماد به نفسمو از دست داده بودم تو دبیرستان دوباره ضربه خوردم

دانشگاه دیگه به خودم اومدم و روی خودم کار کردم اعتماد به نفسمو به دست اوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه معلمای خاله زنکی

خیلی معلمه عوضیه ببین خودش میاد میگه خودش ی داستان درس می‌کنه تهشم میاد میگه بچه ها برا من حاشیه درس میکنن😑 آخه تو نیای بگی کی می‌دونه فلان کلاس تقلب کرده یا ن ک بپیچههه

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
خواهرت مگ محتاج رفاقت با بقیس!!!بعدشم مگ میشه همه الکی بگن فقط خواهر شما راست بگخ

اره ممکنه تا حالا در شرایطی نبودید که همه بر علیهتون باشن

فرضا دروغ بگه الان با این شرایط چیکار کنه

میشه واضح بگی ؟

حس میکنم خواهرتم خطاهایی کرده که دیگه شده شبیه چوپان دروغگو همه هر کاری کنن مینویسن ب پای خواهرت 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اره ممکنه تا حالا در شرایطی نبودید که همه بر علیهتون باشنفرضا دروغ بگه الان با این شرایط چیکار کنه

دقیقاااااا حالا فکر کن همشون اکیپ باشن !!!! تو حرف حقم بزنی همه دستشون و میزارن رو گوششون نشنون

هیچی سه سال راهنماییم خراب شد دبیرستان مدرسه عوض کردم اتفاقات قبلی نیفتاد اما از بس اعتماد به نفسمو ...

خوب الان من این مشکل توخوابگاه دارم گیریه مشت ادم افتادم سرپرست طرف شونه جلوروی خودم دورغ میگن سرپرست امروزاومدمشکل حل کنه آخرش میگه فک کنم تو توی یه خانواده قانون مندمنم جوابشو دادم گفتم درباره خانواده ام هیچی نگیدهرچی میخوای بگی به خودم بگو

حس میکنم خواهرتم خطاهایی کرده که دیگه شده شبیه چوپان دروغگو همه هر کاری کنن مینویسن ب پای خواهرت

آخه مشکل اینه این هیچ کاری نمیکنهه فقط می‌ره سمت کسی همین میشه ی داستان میگن اره این بود این گفت این کرد 

خب چیکار کنه الان ؟

خوب الان من این مشکل توخوابگاه دارم گیریه مشت ادم افتادم سرپرست طرف شونه جلوروی خودم دورغ میگن سرپرس ...

گفت من هنوزبدی خوبی شونگفتم گفتم مهم نیست نمیخوام درباره خانواده ام حرف بزنی هرچی هست به خودم بگوزنیکه بلندشدرفت گفت کارتودرست نمیکنم

برید اموزش پرورش شکایت کنید اول دوممنم مادرتون بره مدرسه همشونو جمع کنه تا ازین غلطا دیگه نکنن پدرتونم بره مدیر و معماری جمع کنه 

از دسته مدرسمون شکایت 

مدرسمون عوض کنهههه 

انقد اعصابم خورد شد حرصی شدم ی لحظه

برید اموزش پرورش شکایت کنید اول دوممنم مادرتون بره مدرسه همشونو جمع کنه تا ازین غلطا دیگه نکنن پدرتو ...

هیییی 🥺