2777
2789
عنوان

طبیعیه ک خواهرم تو مدرسه همه ازش متنفرن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 129 پست
گفت من هنوزبدی خوبی شونگفتم گفتم مهم نیست نمیخوام درباره خانواده ام حرف بزنی هرچی هست به خودم بگوزنی ...

بچه بنظرخودم کارم درست بوده اون سرپرسته بایدمشکلات حل کنه چیکاراینه خانواده من چجورین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدر کله خرابم که اگر تو این شرایط بودم دهن اون معلم رو سرویس می‌کردم خودمم از شدت استرس یک ماه میفتادم تو رخت خواب 

بعدش هم باید دست به دامن یه مدرسه دیگه میشدم 😑💔

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مگه میشه بی دلیل همه باهاش لج باشن؟

ارع میشه اولش یه عده فقط باهات لجن بعدمیرن دروغ میگن یجوری بقیه ام ازت بدشون میادویژگی بارزشون اینه جلوی بقیه تازه شروع میکنن حرف زدن واونم دروغ درحالت معمولی اصن سمتت نمیان خلاصه که ادمالاشی شدن

مگه میشه بی دلیل همه باهاش لج باشن؟

بی دلیل نیست مشکل اینه یکیشون یچیزی راجب این میگه چون اکیپن همشون دیگه دنباله روی اون طرف میشن فکر میکنن واقعا خواهرم آدم بدیه میفهمی چی میگم ؟ اینم هیچ دفاعی از خودش نمیکنه یعنی نمیتونه ک بکنه چون حتی ی دونه رفیقم ندارع ک بقیه با رفیقش حداقل اکی باشن!!! 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
من انقدر کله خرابم که اگر تو این شرایط بودم دهن اون معلم رو سرویس می‌کردم خودمم از شدت استرس یک ماه ...

هیبیییی

ارع میشه اولش یه عده فقط باهات لجن بعدمیرن دروغ میگن یجوری بقیه ام ازت بدشون میادویژگی بارزشون اینه ...

دقیقااااا همین طوره قربون دهنت 

بی دلیل نیست مشکل اینه یکیشون یچیزی راجب این میگه چون اکیپن همشون دیگه دنباله روی اون طرف میشن فکر م ...

یه همچین اتفاقی برای یکی از همکلاسی های من پیش اومد 

من از این بدبختام که تو اکیپ خاصی نیستم اما گاهی با اون اکیپ بگو بخند داشتم طرف اون بنده خدا رو گرفتم و گفتم باید پیش خدا به خاطر قضاوت هاتون جواب پس بدین اولش با منم بد شدن اما در آخر معلوم شد اون طفلی واقعاً خبرچین نبوده 

نمیشه مدرسشو عوض کنید؟ اذیت میشه اینجوری که

ن چون اگه عوضش کنیم فکر میکنن اخراج شده 🥺 مامانمم یعنی به شدت مخالفه شده زجه بزنه اصلا نمیزارع 

بی دلیل نیست مشکل اینه یکیشون یچیزی راجب این میگه چون اکیپن همشون دیگه دنباله روی اون طرف میشن فکر م ...

حالااینای من همه شون شبیه همن ولی من خودم مدرسه میگشتم دنبال یه نفرمثل خودم اروم باشه کم کم رفتارباهاش خوب میکردم اگه یه نفرباهاش خوب شه شایدیکی دونفردیگه ام خوب شن راحت بتونه این وضعیت تحمل کنه تااخرسال که جابجاش کنین

نمیشه آخه

پس بگو تمام زورش رو بزنه و ثابت کنه کار اون نیست نه به خاطر حرف بقیه ها نه بلکه برای آرامش روحی خودش 

حتی شده با اون معلم رو در رو بشه جلوی مدیر