2777
2789

اصلا واقعا دیگه نمی‌دونم چی بگم پارسال ک دهم بود معلمه آمد گفت آقا فلان کلاس تقلب کرده یازدهم ها بعد این خب اون موقع با همکلاسی های خودش جور نبود همش می‌رفت با اینا حرف میزد باهاشون رفیق شده بود با اینام می‌رفت میومد مسیر مدرسه رو بعد ی روز معلمه آمد گفت آره فلانی ک رفتی گفتی من این و گفتم سر کلاس فکر کردی چی اونا اول آخر میان سمت من 🤦🏻‍♀ اصلا خواهرم همین جوری مونده بود کل مدرسه خبرداشتن ولی همه کاسه کوزه ها شکست سر این !!!! از این موضوع گذشت هیچ کس متوجه نشد طرف سر بسته گفت سرکلاس بعد امسالللللل واییی امسال دیگه خیلی بدتر شد برگشتن به خواهرم گفتن از گروه بچه های کلاس اسکرین گرفته فرستاده برا معاون هواسش نبوده اشتباه فرستاده اینا دیدن الان ی گروه دیگه زدن بعد هرچی میشه برمی‌گردن میگن اره ما نمی‌دونیم به خبرچین چی میدن تیتاب طلایی😐 با اینکههه قشنگ خواهرم داره قسم میخوره من همچین کاری نکردم میگم خب چرا نگفتی میگه خب میگفتمم اونا حرف منو باور نمیکردن از اون ور همون معلم !!!! به همه مستمر ۲۰ داده حتی کسی ک همش میوفته درساشو بعد به خواهر من ۱۸ داده بگذریم ک ماهیانه اصلا صفر داده بود ! 

امروزم آمده سرکلاسشون گفته ی نفرتون رفته به تجربی ها گفته من پیش شما گفتم تجربی ها هیچی نیستن اره نمره هاشون بده و فلان 

بعد گفت اسم نمی‌برم ولی من حتی میتونستم طرف و بندازم بعد باز همه تیکه ها برگشته به خواهر من 

اصلااااا واقعا نمی‌دونیم دیگه چیکار کنیم 😑🤦🏻‍♀

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

اگه قدرت روحی شو داره 

بمونه و به هیچکس اهمیت نده 

اگرم نداره از مدرسه بره،حیفه تو این سن درگیر این مشکلات صد من یه غاز باشه و سالای مهم زندگیش از لحاظ روانی حروم بشه 

من تجربه مشابه دارم 

کار اولو کردم

الان همه چی درست شده

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرت مگ محتاج رفاقت با بقیس!!!بعدشم مگ میشه همه الکی بگن فقط خواهر شما راست بگخ

ن ولی می‌دونی چقد سخته ۲۶ نفر همش ی نفر و مخاطب قرار بدن ؟؟ همش تیکه و مسخره کردن میگه شدم بیماری واگیر دار انگار همه میترسن با من بگردن 

مگه میشه به خودم دروغ بگه ؟ وقتی می‌دونم همچین آدمی نیست آخه اسکرین به چ دردش میخوره بعد اصلا اسکرین بگیره بفرسته به معاون؟ مگه فیلم هندیه نباید الان سوگلی معاون میشد !

خواهرت مگ محتاج رفاقت با بقیس!!!بعدشم مگ میشه همه الکی بگن فقط خواهر شما راست بگخ

قطعا خواهرش اونی نیست که نشون خانوادش میده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اگه قدرت روحی شو داره بمونه و به هیچکس اهمیت نده اگرم نداره از مدرسه بره،حیفه تو این سن درگیر این مش ...

باورت میشه سه بار گریه کرده ؟ به جایی رسیده دختره برگشته بود می‌گفت خانم ولش کنید اون مدلشه الان گریش تموم شه میاد تا این حد عوضی ! بعد اصلا میبیننشش چش غورهه میرننن 

نمیشه مدرسشو عوض کنم 

واقعا نمیدونم چی بگم منم تو همچین شرایطی بودم ولی با اینکه سال ها میگذره نمیدونم اگه کسی تو این شرای ...

الان منم توهمین شرایط اصن فک میکنم قسمت بوداین تاپیک ببینم 

چی بود؟چیشد؟چیکارکردی؟توروخدابگو

نمیخوام روحیه ام یک ذره اذیت شه

تا دیوونش نکردن مدرسه اش عوض کنیدنزارید سرش فشار بیاد

اصلا من خودمم موندم این همه داستان چرا آخه برا چی آش نخورده دهن سوخته شده 

نمیشه نمونه دولتیه اگه جا ب جاش کنیم فکر میکنن اخراج شده 

واقعا نمیدونم چی بگم منم تو همچین شرایطی بودم ولی با اینکه سال ها میگذره نمیدونم اگه کسی تو این شرای ...

نمیتونه ی دست صدا ندارع ک ... وقتی همه اکیپ آن