اصلا واقعا دیگه نمیدونم چی بگم پارسال ک دهم بود معلمه آمد گفت آقا فلان کلاس تقلب کرده یازدهم ها بعد این خب اون موقع با همکلاسی های خودش جور نبود همش میرفت با اینا حرف میزد باهاشون رفیق شده بود با اینام میرفت میومد مسیر مدرسه رو بعد ی روز معلمه آمد گفت آره فلانی ک رفتی گفتی من این و گفتم سر کلاس فکر کردی چی اونا اول آخر میان سمت من 🤦🏻♀ اصلا خواهرم همین جوری مونده بود کل مدرسه خبرداشتن ولی همه کاسه کوزه ها شکست سر این !!!! از این موضوع گذشت هیچ کس متوجه نشد طرف سر بسته گفت سرکلاس بعد امسالللللل واییی امسال دیگه خیلی بدتر شد برگشتن به خواهرم گفتن از گروه بچه های کلاس اسکرین گرفته فرستاده برا معاون هواسش نبوده اشتباه فرستاده اینا دیدن الان ی گروه دیگه زدن بعد هرچی میشه برمیگردن میگن اره ما نمیدونیم به خبرچین چی میدن تیتاب طلایی😐 با اینکههه قشنگ خواهرم داره قسم میخوره من همچین کاری نکردم میگم خب چرا نگفتی میگه خب میگفتمم اونا حرف منو باور نمیکردن از اون ور همون معلم !!!! به همه مستمر ۲۰ داده حتی کسی ک همش میوفته درساشو بعد به خواهر من ۱۸ داده بگذریم ک ماهیانه اصلا صفر داده بود !
امروزم آمده سرکلاسشون گفته ی نفرتون رفته به تجربی ها گفته من پیش شما گفتم تجربی ها هیچی نیستن اره نمره هاشون بده و فلان
بعد گفت اسم نمیبرم ولی من حتی میتونستم طرف و بندازم بعد باز همه تیکه ها برگشته به خواهر من
اصلااااا واقعا نمیدونیم دیگه چیکار کنیم 😑🤦🏻♀