2777
2789
عنوان

کاشکی منم میتونسم شیک گریه کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 85 پست

من کاملا بی صدا و عین چی اشکم میاد؛یعنی اونقدر زیاد اشکم میاد که لباسم خیس میشه

اما کافیه حتی تو چشمم یه قطره اشک بیاد و اگرم نریزه،بینیم و دور لبم و چشمام قرمزه قرمز میشه

یعنی اگه زیاد گریه کنم تا دو روز هرکی میبینه میگه چرا گریه کردی!!

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اشنایی😊😊😊نکنه کتی عشقم یا تحت تعقیبی راسشو بگو😭😭😭

مگه تحت تعقيب هم رفت دختر به اين باحالي

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مگه تحت تعقيب هم رفت دختر به اين باحالي

قطع دسترسی شده بود شاید خودش گفته قطم کنین کتی هم ک حسودا سایت فرارش دادن😏😏😏😏

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بلی بلی😐😐😐درخاست دوستیمو قبول کن زود

قبول میکنم ولی باور کن نیستما😀  ...من خاموش میخوندم تاپیکارو هر دو.رو.میشناسم میدونسم کتی رفته ولی تحت تعقیب و نه نمیدونسم 

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
من وقتی جلو یه نفر گریه میکنم فکر میکنم wow چقدر شیک گریه میکنم من. ولی خبر ندارم چه قیافه ای میشم ...

نگو دلت میاد صورت به اون نازی

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود

شام غریبان بود داشتن روضه میخوندنو سینه

دستامو گرفته بودم جلو چشم 

یهو مداحه گفت آقایون بشینن 

مردام قشنگ چهارزانو کف خیابون روبرو ما که لب جدول بودیم

حالا این چلم منم آویزون دسمالم نداشتم 

چیکارش کنم خداا

لا انگشتامو واکردم دیدم شصدتا چش زل زده جلو

طی یه حرکت انتحاری جا حساسه روضه سرمو کوبیدم رو زانو دماغمو باهاش پاک کردم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

قبول میکنم ولی باور کن نیستما😀  ...من خاموش میخوندم تاپیکارو هر دو.رو.میشناسم میدونسم کتی رفته ...

پس هیچی شببخیر😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

نصف خاطرات من لب جدولیه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

باجدول حال میکنیا

آره دیههه

دسمون به لب ساحل نمیرسه 

توانمون همین قده

قبول میکنم ولی باور کن نیستما😀  ...من خاموش میخوندم تاپیکارو هر دو.رو.میشناسم میدونسم کتی رفته ...

دولوخ نگيامماغت دراز ميشه ها🤥

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من گریه ام خیلی بیصداست اصلا کسی متوجه نمیشه دارم گریه میکنم اوایل ازدواج شوهرم یهوو برمیگشت میدید من با دهن باز و چشمای ریز شده گوله گوله دارم اشک می‌ریزم شوکه میشد 😂😂😂😂

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟