عسل9694 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 399 عنوان سر یه مسئله کوچیک خیلی بهم ریختم اعصابم خیلی ضعیف شده از صبح حال روحیم داغونه 78 بازدید | 7 پست شما میتونین کمکم کنین بهتر شمراهکار بدین آروم شم 1403/09/20 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narzgol عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 570 با خوردنی دمنوش زعفران و عسل و گلاب ، با ورزش پنج تا نفس عمیق تو هوای آزاد با هر دم دستا تو ببر بالا و با هر بازدم بیار پاییندعای ناد علی و مشکلت چیه اگه بتونم کمک کنم
عسل9694 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 399 با خوردنی دمنوش زعفران و عسل و گلاب ، با ورزش پنج تا نفس عمیق تو هوای آزاد با هر دم دستا تو ببر بالا ... بی پولی شوهرم کل حقوقشو میده جا قسط اوقات استراحتشو میره تو اسنپپدر و مادرش پیرن از پس کارای خودشون بر نمیان همش شوهرم میره کاراشونو انجام میده و وقتی نمیمونه برا اسنپ کار کردنش .واقعا خیلی بده بی پولی ی هزار تومنی تو کیفم نیست دیگه خسته م
narzgol عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 570 بی پولی شوهرم کل حقوقشو میده جا قسط اوقات استراحتشو میره تو اسنپپدر و مادرش پیرن از پس کارای خودشون ... عزیزم درک میکنم ولی مطمئن باش چون به پدر و مادر پیرش کمک میکنه خدا برکت میده بهتونیه سری دعاها هست که برکت میده و روزیو زیاد میکنههمینطور یک سری کارها هست روزیو زیاد میکنهشما خودت امکان نداره یک شغل پاره وقت حتی تو خونه داشته باشی؟
عسل9694 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 399 عزیزم درک میکنم ولی مطمئن باش چون به پدر و مادر پیرش کمک میکنه خدا برکت میده بهتونیه سری دعاها هست ... بخدا روزی چهل تا سوره کوثر میخونم زیارت عاشورا صلوات میدم ولی هیچ تاثیری نداره با بی پولی نمیشه سراغ شغل درست کردن تو خونه برم .سرمایه میخوادشوهرمم راضی نیست بیرون از خونه کار کنم
narzgol عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 570 بخدا روزی چهل تا سوره کوثر میخونم زیارت عاشورا صلوات میدم ولی هیچ تاثیری نداره با بی پولی نمیشه سراغ ... یک سری کارا هست مثه نخ کردن تسبیح ، بسته بندی خوراکی... نمیتونی انجام بدی؟
narzgol عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 570 بخدا روزی چهل تا سوره کوثر میخونم زیارت عاشورا صلوات میدم ولی هیچ تاثیری نداره با بی پولی نمیشه سراغ ... ما امید نباش به شوهرت هم فشار نا به جا نیاز انشاالله درست میشه همون از این مشکلاتی مالی اول زندگیمون داشتیم
عسل9694 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 399 یک سری کارا هست مثه نخ کردن تسبیح ، بسته بندی خوراکی... نمیتونی انجام بدی؟ ما سنندجیم زیاد کار خونگی نداره .همیشه م تو دیوار رو نگا میکنم