2777
2789

با خوردنی دمنوش زعفران و عسل و گلاب ، 

با ورزش پنج تا نفس عمیق تو هوای آزاد با هر دم دستا تو ببر بالا و با هر بازدم بیار پایین

دعای ناد علی 

و مشکلت چیه اگه بتونم کمک کنم

با خوردنی دمنوش زعفران و عسل و گلاب ، با ورزش پنج تا نفس عمیق تو هوای آزاد با هر دم دستا تو ببر بالا ...

بی پولی 

شوهرم کل حقوقشو میده جا قسط اوقات استراحتشو میره تو اسنپ

پدر و مادرش پیرن از پس کارای خودشون بر نمیان همش شوهرم میره کاراشونو انجام میده و وقتی نمیمونه برا اسنپ کار کردنش .

واقعا خیلی بده بی پولی ی هزار تومنی تو کیفم نیست دیگه خسته م 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی پولی شوهرم کل حقوقشو میده جا قسط اوقات استراحتشو میره تو اسنپپدر و مادرش پیرن از پس کارای خودشون ...

عزیزم درک میکنم ولی مطمئن باش چون به پدر و مادر پیرش کمک می‌کنه خدا برکت میده بهتون

یه سری دعاها هست که برکت میده و روزیو زیاد می‌کنه

همینطور یک سری کارها هست روزیو زیاد می‌کنه

شما خودت امکان نداره یک شغل پاره وقت حتی تو خونه داشته باشی؟

عزیزم درک میکنم ولی مطمئن باش چون به پدر و مادر پیرش کمک می‌کنه خدا برکت میده بهتونیه سری دعاها هست ...

بخدا روزی چهل تا سوره کوثر میخونم 

زیارت عاشورا صلوات میدم 

ولی هیچ تاثیری نداره 

با بی پولی نمیشه سراغ شغل درست کردن تو خونه برم .سرمایه میخواد

شوهرمم راضی نیست بیرون از خونه کار کنم 

بخدا روزی چهل تا سوره کوثر میخونم زیارت عاشورا صلوات میدم ولی هیچ تاثیری نداره با بی پولی نمیشه سراغ ...

یک سری کارا هست مثه نخ کردن تسبیح ، بسته بندی خوراکی... نمیتونی انجام بدی؟

بخدا روزی چهل تا سوره کوثر میخونم زیارت عاشورا صلوات میدم ولی هیچ تاثیری نداره با بی پولی نمیشه سراغ ...

ما امید نباش به شوهرت هم فشار نا به جا نیاز انشاالله درست میشه همون از این مشکلاتی مالی اول زندگیمون داشتیم