ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلامببخشید شما اصفهانبد پیش چ دکتری عمل کردید؟عمل لگن بود؟دکتر اسکندری رفتید؟خوب بود کارش؟چ بیمارستا ...
سلام بله من پیش دکتر نصیر اسکندری عمل کردم،بهترین دکتر و اصلا حرفی از زیر میزی نمیزنه،تازه داخل ی بیمارستان خیریه هم هست کار میکنه فکر کنم بیمارستان حجتیه باشه،اما خصوصی فقط سپاهان کار میکنه
من داخل سپاهان عمل کردم،خیلی دکترای زیادی رفتم اما هیچکدوم عملم نمیکردن چون سنم پایین بوداما دکتر اس ...
عزیزم منم رفتم پیشش نوبت زد برام اخرهفته ... فقط بیمارستان سپاهان چطوریه پرسنلش خوبه؟من نمیتونم اتاق خصوصی بکیرم مجبورم با چندنفر تواتاق باشم، ولی خب پرستاراش امکاناتش چطوره، و اینکه بیهوش کامل میکنن؟و اینکه جای عملت گوشت اضافه نیورد؟
شما مثل اینکه میخاید پلاتین در بیارید منم قبل تعویض مفصل پلاتین خارج کردم از فمورم نقاحتش یک ماهه، ...
اره عزیزم من الان سه سال میگذره ک پلاتین داخل لگنم هست.میخام دربیارم.بله متن شما رو خوندم و رفتم پیش دکتر اسکندری. نوبت عمل برا فردا زده. بیهوشی کامل میکنن دیگه اره؟ خداروشکر عمل شما خوب بوده ان شالله برا منم خوب باشه
اره عزیزم من الان سه سال میگذره ک پلاتین داخل لگنم هست.میخام دربیارم.بله متن شما رو خوندم و رفتم پیش ...
بله من هر سه تا عملم که پلاتین گذاشتن و بعد دوسال دراوردم و بعدش که تعویض مفصل بود بیهوشی کامل بودبیمارستان سپاهان چیزیش که خیلی خوبه اتاق عمل داخل بخش جراحی بود،یعنی مثل بقیه بیمارستانا نیستش که بخش جراحی ی طبقه خاص باشه اتاق عمل یه طبقه دیگه،کادرش هم خیلی مهربون بودن
اصلا نگران هیچی نباش،عملت سخت نیست،خدارا شکر دکتر اسکندری حرف نداره،منم همه این روزا را طی کردم،فقط یک ماه حسابی مراقب خودت باش و تا وقتی اجازه نداده وزن کامل روی پا بدونه عصا نزار
من داخل سپاهان عمل کردم،خیلی دکترای زیادی رفتم اما هیچکدوم عملم نمیکردن چون سنم پایین بوداما دکتر اس ...
خدا سلامتی بده عزیزم
بخشید گلم میشه آدرس وشماره دکتر بزارید. همسرم از درد لگن نمیتونه شبا بخوابه چندروزه دنبال دکتر خوبم پست شما رو دیدم ان شاء الله خدا بهتون خیر دو عالم و بده
یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره