2777
2789
یه بیسواده این اصلا مادر بزرگ من سکته کرده بود نفهمیده بودیم دستش بی حس شده بود بردیمش پیشش گفت تقوی ...

واقعا...ی بیسواد بیشتر نیست..کاش اینقدر شلوغ نمیشد...ما ساعت پنج صبح رفتیم واسه گرفتن ویزیت...

منا که عمل نکرد...بهونه آورد...رفتم پیش دکتر اسکندری عمل کردم

مامانِ یِ گُل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر نصر بیمارستان صدوقی 

متاسفانه با سهل انگاری دکتر نصر دوره چندماهه درمان من به دوسال تبدیل شد و الان خیلی از دکترای اصفهان و تهران نتیجه عملم رو پنجاه پنجاه اعلام کردن کاش دکترا یاد بگیرن فقط بیمارهای زیاد رو نوبت ندن و به روند درمانی بیمارهاشون هم توجه کنن من هیچوقت به خاطر کوتاهی ای که کرد حلالش نمیکنم مشکلات کاری و زندگی شخصی من رو الان میتونه جوابگو باشه؟؟؟😔

سلام

کسی دکتر خلیل ناظم رو میشناسه؟ واسه زانو درد میخوام اسمش روی توی اینترنت پیدا کردم و شناختی ندارم

اینجا توی لیست پزشکای ارتوپد اصفهان دیدم

https://doctor-yab.ir/Search/City-19/Takhasos-7/

اگر کسی رو واسه زانو درد میشناسید که خوبه و یا اینکه خودتون مراجعه کردین و خوب بوده لطفا معرفی کنید.

مرسی

سلام به همگی

من عکس و سی دی از استخوان ران ولگن پدر پیرم رو  بردم پیش دکتر خادم و گفت هیچ چیزش نیست در حالیکه بیچاره سر استخوان لگنش شکسته بود، تو رو خدا اگه مریض ها تون رو دوست دارین پیش این دکتر نبرید.