2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله من پیش دکتر نصیر اسکندری عمل کردم،بهترین دکتر و اصلا حرفی از زیر میزی نمیزنه،تازه داخل ی بی ...

ببخشیدمن ازشهرستان میخام برم پیششون میشه بگیدکدوم بیمارستاناویزیت میکنن وچطورنوبتشونوبگیرم؟ به شماره 03132216974تماس گرفتم کامپیوتریه وحرفی ازنوبتدهی نمیزنه... خواهشاکمکم کنید شهرمون دکترنداره وکارم اورژانسیه🥺😔

ببخشیدمن ازشهرستان میخام برم پیششون میشه بگیدکدوم بیمارستاناویزیت میکنن وچطورنوبتشونوبگیرم؟ به شماره ...

سلام

بعدظهرا زنگ بزن

تا نوبتت بده

دکتر بیمارستان حجتیه عمل میکنه

مامانِ یِ گُل پسر

ببخشیدمن ازشهرستان میخام برم پیششون میشه بگیدکدوم بیمارستاناویزیت میکنن وچطورنوبتشونوبگیرم؟ به شماره ...

زنگ بزن بیمارستان سپاهان یا حجتیه ببین چه روزایی هستش

من فقط داخل مطبتشون رفتم برای ویزیت

از شنبه تا چهارشنبه بعدظهرا مطب هستش

عصر زنگ بزنی بهت نوبت میده

مامانِ یِ گُل پسر

عزیزم من دکتر خادم(واقعا حرف نداره)  و مهدی مطیفی فرد رو میشناسم ولی دیر نوبت میدن هردو

دکتر خادم اصلا دکتر خوبی نیستن اصلا علم ندارن . من ناویکولار فرعی داشتم و ۴ بار پیش ایشون ویزیت شدم و نگفتند من این مشکلو دارم . فقط تقویتی میدن و به دکتر جا انداز معروفند. من پیش دکتر رستگار عمل نلویکولار فرعی انجام دادم و راضی ام 

خدا سلامتی بده عزیزم بخشید گلم میشه آدرس وشماره دکتر بزارید. همسرم از درد لگن نمیتونه  ش ...

سلام. ببخشید کسی دکتر خوب سراغ داره در زمینه « فلج مغزی خفیف که باعث کوتاهی تاندون آشیل و تعادل نداشتن» کسی بوده که این مشکل را داشته باشه و درست شده باشه؟؟؟؟

سلام

بهترین متخصص ارتوپد خوب در اصفهان را می تونید از صفحه زیر بررسی کنید. البته این فقط نظر  من هست. برای بررسی بیشتر درباره لیست پزشکان ارتوپدی اصفهان می تونید با سایر سایت های پزشکی سر بزنید و نظر سایر مردم و کاربران را ببینید.