2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من دکتر خادم(واقعا حرف نداره)  و مهدی مطیفی فرد رو میشناسم ولی دیر نوبت میدن هردو

دکتر خادم شاید قدیما دکتر خوبی بوده باشه

ولی در حال حاضر فقط در تلاشه که تعداد ویزیت هایی که در طول روز میگیره رو بیشتر کنه

به خاطر سهل انگاری و ویزیت بدون دقت ایشون یه دختر 18 ساله از اشناهای ما یکساله که درگیر سرطان استخون شده و داره آب میشه جلوی چشم پدر و مادرش   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دکتر خادم شاید قدیما دکتر خوبی بوده باشه ولی در حال حاضر فقط در تلاشه که تعداد ویزیت هایی که در طول ...

وای خدا برا هیچکس نخواد   امیدوارم خود خدا کمکش کنه و رحم به دل مادر و پدرش و شفا بده بهش

من فقط تعریف خوبیشو شنیده بودم نمیدونستم چقدر بد

راست میگه..دکتر خادم فقط میخواد ویزیت جمع کنه..

خوده من سه ماهه پیش رفتم پیشش واسه تعویض مفصل ران..گفته سه ماه دیگه بیا..الان رفتم میگه یک ماه دیگه بیا..میگم دکتر من پام درد میکنه..میگه برو پیش دکتر جاودان یا مطیفی فرد...

سه ماهه منا سرکارم گذاشته..

مامانِ یِ گُل پسر

راست میگه..دکتر خادم فقط میخواد ویزیت جمع کنه.. خوده من سه ماهه پیش رفتم پیشش واسه تعویض مفصل ران.. ...

یه بیسواده این اصلا مادر بزرگ من سکته کرده بود نفهمیده بودیم دستش بی حس شده بود بردیمش پیشش گفت تقویتی نیاز داره و گرفتگیه