سال 400 فارغ التحصیل شدم رتبه های کنکورم همه نجومی
سال دوم کنکورم داشتم کم کم میخوندم که یه اتفاقی برام افتاد و دچار حملات پانیک و افسردگی شدم اصلا نمیتونستم زندگی کنم چه برسه به درس خوندن
اون سالم به طرز بدی کنکورمو دادم و رفتم دانشگاه چرت و پرت که فقط اضطراب و افسردگیم خوب بشه از سال 401 تا حالا دو ترم دانشگاهو خوندم انقد که بی علاقه بودم همش حذف ترم و مرخصی و هیچ کاری نکردم فقط تو خونه بودم
در انتظار برف.... :)) دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه میکرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~ ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>> دراکو مالفوی>> هری پاتر>> کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^
دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داری زندگی واقعی رو فدای رویا میکنی!برای اون رویا باید تلاش کرد وگرنه همیشه در حد رویا میمونه.واقع بین باش یا درس بخون حسابی یا به زندگی الانت و رشته الانت بچسب
خواستن توانستن است بخواه و تلاش کن به هدفت برسی که مطمن باش میرسی
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
شرایط کنکور خیلی داغونه جوریه که پشت کنکورا باید برن بمیرن ! چون اصلا تو قوانین مد نظرشون قرار ندادن ...
شرایط برای همه یکسانه
و خیلیا قبول شدن
دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم