2777
2789

ما یه هم کلاسی داشتیم تولدش دعوتمون کرد خونش که گفت تنها زندگی میکنم و... خیلیم خوش گذشت این قضیه مال مهر ماهه 

امروز گوشی اورده بود مدرسه (دوازدهمیم) تو سالن ورزشی با لباس باز بودیم همه مون فهمیدیم که این ازمون عکس گرفته 

بچه ها سر و صدا کردن و بروش اوردن یکیشون گفت من متاهلم برام مهمه و ...

اینم شروع کرد گریه و قسم به روح مامانم به خاک مامانم قسم من عکس نگرفتم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

اون که متاهله گفت من میرم به مدیر میگم اینم گریه و زاری بخدا من عکس نگرفتم بیا گوشیمو ببین اگر بری هم میفهمه گوشی اوردم هم میفهمه دوست پسر دارم بابام منو میکشه اخراجم میکنن 

بازم دوستم رفت به مدیر گفت 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس دوازدهم متاهل دولتی درس میخونه؟؟ بزرگسالان نباید باشه؟؟

جدیدا اینطوری شده مثل اینکه. به خاطر پایین اومدن امار ازدواج دیگه گیر نمیدن

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

مدیر هم فهمید گفت تشکیل پرونده میدم هیچ مدرسه ایی قبولت نکنن اخراجت میکنم بعدم زنگ زد باباش تا بیاد مدرسه 

یهو گفت اره خانم من دوست پسر داشتم باهاش چت هم میکردم اینکه از اینا عکس گرفتم فرستادم اینا خودشون راضی بودن 

اینا خودشون با من اومدن خونه دوست پسرم اونم توی شب !!

همه عکسای تولدش رو نشون داد گفت اگر من اشتباه کردم ایناهم بدتر از من بودن ایناهم همراه من بودن

مدیر هم فهمید گفت تشکیل پرونده میدم هیچ مدرسه ایی قبولت نکنن اخراجت میکنم بعدم زنگ زد باباش تا بیاد ...

وااااییییییییی

هیچی مدیرم باور کرد گفت همه تون اخراج میکنم شما خودتون اومدین خودتونو لو دادید هرچی قسم خوردیم باور نکرد 

اخرم گوشی اون دختره روچک کرد که ما تو سالن با بالاناف و شلوارک بودیم کلی عکس داده بود به دوست پسرش که این قشنگ تره یا من 

یا گفته بود اندام من از اینا بهتره من سفیدترم و....

دیگه زنگ خونه خورد و اومدیم خونه 

حالا قراره خانواده مارو هم در جریان بزاره خیلی استرس دارم 😔😔

اهاا نمیدونستم.

دختر خواهرشوهرم میاد تعریف میکنه میگه دوستای متاهلم میان همه چی شو تو کلاس تعریف میکنن

یا کلیپ های عروسی شونو نشون میدن

ما اصلا نمیدونستیم اون خونه دپست پسرشه بخدا 

وقتیم رفتیم اصلا پسره نبود 

ولی عکس با اون پسره با لباسای ناجور تو همون خونه داشت و نشون داد و عکسای دست جمعی ما و...😔

خب گوشیشو چک میکردین

اخرش کردیم بود 🥲