2777
2789
عنوان

یه دردسر برامون درست شده بیایین تورو خدا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 48 پست
عزیزم نگران نباش شما می تونید از اون خانم برای فرستادن عکساتون به دوست پسرش شکایت کنید از خانواده ...

خیلی ناراحتم مامانم می‌کشه منو 

من هیچوقت خونه دوستام نمیرفتم اینم تولد بود فکر نمیکردم اینجور بشه😔

کاش اطلاع ندن خیلی بد میشه 

خداکنه اخراجمون نکنن🥺💔😔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
نشون داد گفت اینا با من اومدن اونجا از قضا دقیقا بعد اینکه ما رفتیم همون شب دویت پسزش اومده با دوست ...

خونه دوست پسرش بودین ؟ برات ثابت شده ؟ مطمعنی ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدشانسی اوردید... چاه کن ته چاه.. شد مثال شما... حالا اخرش چی میشه؟؟

نمیدونم دعا کنید ختم بخیر بشه تورو خدا 😔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
نشون داد گفت اینا با من اومدن اونجا از قضا دقیقا بعد اینکه ما رفتیم همون شب دویت پسزش اومده با دوست ...

همه این ها ثابت شدنی هستن   مثلا ساعتی  که با دوست پسرش عکس گرفته با ساعتی که با شما عکس گرفته  یا دوربینی چیزی که نشون بده   شما قبل از آمدن دوست پسر خارج شدید 

خدایا توروخدا😓 

خیلی ناراحتم مامانم می‌کشه منو من هیچوقت خونه دوستام نمیرفتم اینم تولد بود فکر نمیکردم اینجور بشه😔ک ...

توکل کت به خدا ولی حتما شکایت کنید برای عکسا هم خودش و هم دوست پسرش که بعدا برای کینه از عکس ها سو استفاده نکنند به هیچ عنوان از  عکس ها نگذرید

خدایا توروخدا😓 

خونه دوست پسرش بودین ؟ برات ثابت شده ؟ مطمعنی ؟

اره اونجا بودیم ولی گفت تنها زندگی میکنم خونه مجردیمه 

چون پولدارن ماهم باور کردیم 😔💔

وای انقدر ناراحتیم خدا میدونه اون که متاهله میگه شوهرم بفهمه طلاقم میده چجور ثابت کنم کاری نکردم و...

منم خانوادم سخت گیرن خودمم تو فاز این چیزا نیستم

همه این ها ثابت شدنی هستن مثلا ساعتی که با دوست پسرش عکس گرفته با ساعتی که با شما عکس گرفته یا د ...

خدا کنه ختم بخیر بشه خیلی استرس داریم همه موننن 

وای به خانوادم چی بگممم😔😔😔😭

چه دختر عوضی و پاچه دریده ای . با باباش حرف بزنید

خدا لعنتش کنه اصلا فکر نمیکردم اینجور دختری باشه 

خیلی مهربون بود خیلییی 

باباش که هیچی نگفت فقط دستش رو محکم گرفت بردش خونه 

واایی خیلیی بد شد که نمیدونم باید چیکار کنید ولی یه راهی هست اونم اینه که برید دسته جمعی پلیس فتا قض ...

پلیس فتا به خانوادمون خبر نمیده؟؟؟خودمون میتونیم تنها بریم؟

توکل کت به خدا ولی حتما شکایت کنید برای عکسا هم خودش و هم دوست پسرش که بعدا برای کینه از عکس ها سو ا ...

خودمون میتونیم شکایت کنیم که خانواده ها نفهمن؟

پلیس فتا به خانواده ها که اطلاع نمیده؟؟؟🥺🥲

من خانوادم خیلی مذهبین و شکاک 

خدا کنه ختم بخیر بشه خیلی استرس داریم همه موننن وای به خانوادم چی بگممم😔😔😔😭

پنهانی که نرفتی؟ 

اگه پنهانی رفته باشی کارت سخته ولی بازم مرگه که چاره نداره بازم تاکید میکنم اصلا از عکس ها نگذر

خدایا توروخدا😓 

اره اونجا بودیم ولی گفت تنها زندگی میکنم خونه مجردیمه چون پولدارن ماهم باور کردیم 😔💔وای انقدر نارا ...

خب توکه بااون پسره عکس نداشتی .بگو یا میری راستشو میگی یا بجرم انتشار  عکس خصوصی شکایت میکنم ازت .این به ذهنم رسید حالا بایه نفر که حسابی وارده مشورت کن یاباخانواده .ببین راه بهتری به ذهنتون میرسه ؟

لایک نکنید .توروخدا 
پلیس فتا به خانوادمون خبر نمیده؟؟؟خودمون میتونیم تنها بریم؟

اخرش هر کار کنی خانوادتون خبردار میشن . برید فتا شکایت کنید پسره رو احضار کنن تا عکسا رو از گوشی پسره هم پاک کنن

خودمون میتونیم شکایت کنیم که خانواده ها نفهمن؟پلیس فتا به خانواده ها که اطلاع نمیده؟؟؟🥺🥲من خانوادم ...

درکت میکنم خانواده من  همچنان همچین  موردی برایشان برابر با مرگ هست   بله پلیس فتا بدون اینکه کسی متوجه بشه کارش انجام میده(که البته منم اطلاعاتم در حد همین   نی نی سایت هست که گفته شده)   حتی همسر دوستتون هم خبردار نمیشه

خدایا توروخدا😓