2777
2789
عنوان

میخواستم جدابشم آبرو برام نذاشتن

433 بازدید | 43 پست

داشتم از شوهرم جدا میشدم شوهرم کلی التماسم کرد برنگشتم گفتم اخلاقمون بهم نمیخوره بعدش کار پیدا کردم رفتم سرکار خانوادم چنان بلایی سرم آوردن گفتن رفتی سرکار. بابام هزار بار قسم خورد گفت می‌کشمت آبرو برام نذاشتن دعوا داد و بیداد زنگ زدن اورژانس اجتماعی ک بیان بچمو بگیرن زنگ زدن شوهرم فشش میدادن بیا زنتو ببر ینی یه کاری باهام کردن امروز از اورژانس اجتماعی ک اومدن گفتن پدرت جلوی ما گفته میکشمش حتی خواسته مارو بزنه تنها راهت اینه برگردی پیش شوهرت خودمون بهتون سر میزنیم مشاوره میدیم بهتون. شوهرم فهمیده اینجا شرایطم بده داره سواستفاده می‌کنه میگه یا با شرایط قبل برگرد یا برو درخواست طلاق بده. اگ بچه نداشتم یه لحظه ام این زندگی کوفتی رو تحمل نمیکردم خفم کردن الانم میگن پنج ماه دادگاه رفت و گفت برنمی‌گردم تهش با بی آبرویی برش گردوندن🥲💔

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظرم بچه رو بنداز گردنش، برو پرستار 24 ساعته بشو

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بابات مریضه؟ تو که کار میکنی یه خونه ای هم اجاره کن دیگه واسه خودت

نذاشتن برم سرکار.خونه رو خودم اجاره کردم اونا روستا زندگی می‌کردن اومدن اینجا وسایلا مال اوناس باهم زندگی میکنیم ولی دیگه نمی‌کشم 

نذاشتن برم سرکار.خونه رو خودم اجاره کردم اونا روستا زندگی می‌کردن اومدن اینجا وسایلا مال اوناس باهم ...

عزیزم اونا رو از خونه بیرون کن یه خونه دیگه اجاره کن که پیدات نکنن که بخواد بکشتت 

سرکار هم برو 

التماس شوهر نکن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

فروشندگی اونم پاره وقت. میگه من بی آبرو نیستم دخترم بره سرکار می‌کشمت

اخه تو که کاری نکردی واقعا متعجبم 

یا خیلی زیبا هستی  یا منطقه ایی که ساکنی حرف درمیارند وگرنه نباید اینجوری باشه

چقد سخت . پول اینا نداری اجاره بگیری یا چی . از پیش خانواده اینا

خونه رو من اجاره کردم ولی باهم زندگی میکنیم نمیذارن تنها زندگی کنم

بنظرم درخواست طلاق بده بعدشم مستقل شو و زندگیت رو بکن

نمیذارن بخدا زندگی رو کوفتم کردن هر لحظه میگم الان با یه چاقو میاد بالاسرم خیلی وحشی شده