2777
2789

پسرم ۴ سالش و اصلا همکاری نمیکنه گفتن بهتر با بیهوشی انجام شه یکم نگرانم خودشون کلینیک کاخ و پیشنهاد دادن میخوام ببینم کسی رفته؟

مدت بیهوشی چقدر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک کاخ کارشون خیلی خوب عزیزم منم بچه هامو کاخ میبرم.

میدونم بیهوش کردن بچه یکم برای مادر پدرش استرس داره اما بهترین داروهای بیهوشی رو استفاده میکنن تمام مدت هم فوق تخصص بیهوشی کودکان بالا سرشون

واقعا؟ یعنی بچه های شما با بیهوشی انجام دادن کارشونو؟

پسرم که کوچیکتر بود بله یک بار بیهوشی داشت اما خداروشکر همه چی عالی پیش رفت اونم اصلا همکاری نمیکرد دکتر حتی نمیتونست دهنشو باز کنه 

عزیزم کجای مشهد؟ خدمات زیبایی هم انجام میدن؟ بیمه چطور قبول میکنن؟

اینستاگرامشونم هست تمام خدمات مربوط به دندونو انجام میدن طرح لبخند و زیبایی هم دارن بیمه هم با خیلی از تکمیلی ها قرار داد داره ولی باز باید خودت تماس بگیری ازشون سوال کنی