2777
2789
عنوان

به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13332 بازدید | 1439 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برام دعا می‌کنی با توجه به امضاتون براتون منم دعا میکنم🙏🏻💗

سلام نازنینم😘 بله حتما براتون آیت الکرسی میخونم به نیت امام زمان عزیزمون ان شالله شادکام باشی و تندرست 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سلام نازنینم😘 بله حتما براتون آیت الکرسی میخونم به نیت امام زمان عزیزمون ان شالله شادکام باشی و تند ...

مرسی عزیزم ممنونم انشاالله امام زمان نگاهش به زندگی هامون باشه حاجت روا بشی مهربون

محتاجم به دعا 

من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚اللهم عجل لولیک الفرج 🍀💚اللهم عجل لولیک الفرج ...

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیت شما هدیه به آقا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
مرسی عزیزم ممنونم انشاالله امام زمان نگاهش به زندگی هامون باشه حاجت روا بشی مهربونمحتاجم به دعا

الهی آمین آقا خیلی مهربونن 😍💚💫

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

لبیک.یا.مهدی#

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیت شما هدیه به آقا

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم خوش آمدید 🌱به نیت شما هدیه به آقا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الل ...

وایییییی ممنوووووونم ازت عزیزم😭🤲♥️

🌺مشکل امر فرج با دست او وا می شود

🌺بر خود مهدی قسم این کار، کار #زینب است ...

❤️أللَّـھُـمَــ ؏َـجـّلْ لِوَلیِـڪْ ألــْفــَرَج بِحقِ زَینَب

امام زمان (عج):به شیعیان و دوستان ما بگوییدکه خدارا به حق عمه ام حضرت زینب(س)قسم دهند که فرج را نزدیک گرداند

دردم مداوا میکنی مثل همیشه

عقده ز دل وا میکنی مثل همیشه

آیینه زیبا می‌شود با یک نگاهت

دل را تو شیدا میکنی مثل همیشه

دروازه ی لطف و کرم را میگشایی

وقتی که لب وا میکنی مثل همیشه

از گوشه ی چشمت کرم می‌ریزد، آقا!

از بس که غوغا میکنی مثل همیشه

پرونده ی اعمال ما گرچه سیاه است

میدانم امضا میکنی مثل همیشه

دل مُرده ام اما تو با یک گوشه چشمی

کار مسیحا میکنی مثل همیشه

تو مثل بابایت علی غم های خود را

با چاه نجوا میکنی مثل همیشه

تو مثل مادرت از بس که خوبی

با ما مدارا میکنی مثل همیشه

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

صلی الله علیک یا صاحب الزمان 

صلی الله علیک یا صاحب الزمان 

صلی الله علیک یا صاحب الزمان 🌱

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت