2777
2789
عنوان

به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13332 بازدید | 1439 پست
سلام و ان شاء الله به دعای معصومین و امامعصر حاجت دلتون به خیر برآورده بشه عزیزماللهم صل علی محمد وآ ...

حاجت روا باشید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

@یوریکا_ @0تامیلا0 @زرااااااااااا @pariiiiiiiiiiiii @anahid1378 ﷽ 💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ ...

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات قشنگم چشم حتما ❤️

فدات اجی گل.😘😘🩵💙

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
@سلنوفیلیا_ @آآآاناناس @لیلابانوووو @آشفته_شیفته @زنان_موفق ﷽ 💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قال ...

سلام و احترام

ممنونم عزیزم که به یادم بودی🙏🏻🙏🏻❤️
ان شاءالله مولامون عج به یادت و دعاگوی شما باشن 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚💚🌟🌟🌟

🌼🌟اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌼🌟

💚💚  اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س 💚💚🤲🏻🤲🏻🌟🌟🌟

🌼 یا رب الحسین ع، بحق حسین ع، اشف صدر الحسین ع، بظهور الحجه 🌼  🤲🏻💚🤲🏻💚🤲🏻

#لبیک_یا_مهدی

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
سلام و احترامممنونم عزیزم که به یادم بودی🙏🏻🙏🏻❤️ان شاءالله مولامون عج به یادت و دعاگوی شما باشن � ...

فدات قشنگم 💞

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
@یاس_سپید14 @عطر_رویا @خاتونخانوم @باآآآآرآآآآنعشق @هوووووففففف ﷽ 💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ ...

سلام خواهر جان. متشکرم 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
@آرامش_مطلقgod @نازنینزهراااااااza @سhar @نسیم1375هستمy @یارقیهsss ﷽ 💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أ ...

سلام عزیزم خوبین انشاءالله حاجت روایی همگی 

من چند روز تعلیق بودم 

با اون اکانتم همراهتون بودم 

الان وارد شدم شرمنده توروخدا

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

سلام عزیزم خوبین انشاءالله حاجت روایی همگی من چند روز تعلیق بودم با اون اکانتم همراهتون بودم الان وا ...

اشکال نداره عزیزدلم 🥰

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
﷽  💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ إِسْرافَنا فِي أَمْ ...

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

حسبی الله ونعم الوکیل😘 اگه یه بار با موی خیس که بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن