2777
2789
عنوان

به دَمی یا دِرَمی یا قلمی یا قدمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13336 بازدید | 1439 پست
﷽ 💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ إِسْرافَنا فِي أَمْرِنا وَ ...

ممنون..التماس دعا🌹

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها لطفا برام دعا کنی خخیییلی  محتاج دعام خیلی لطفا برام دعا کنید 

راهکاری هم میشناسید بگید ذکری روزه   ای نمازی

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ إِسْرافَنا فِي أَمْرِنا وَ ث ...

مممنونم از لطفتون 💜

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

﷽ 💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ إِسْرافَنا فِي أَمْرِنا وَ ...

مممنونم از لطفتون 💜

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

قربونتون برم عزیز دلم ممنونم گلم همچنین شما مهربونم 🤲🏻📿✨💚

خدا نکنه عزیزم ❤️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بچه ها لطفا برام دعا کنی خخیییلی محتاج دعام خیلی لطفا برام دعا کنید راهکاری هم میشناسید بگید ذکری ر ...

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیت شما هدیه به آقا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

سلام.میخام اینجا بنویسم ودعا کنم ب حق امام زمان وبحق پدر ومادرش شفای همه مریضا.وحاجت گرفتن همه حاجتمندان.خدایا شکرت .التماس دعا دارم منم دعا کنید زیاد.اسمم معصومه🤲🤲🤲🙏🙏🙏❤

سلام.میخام اینجا بنویسم ودعا کنم ب حق امام زمان وبحق پدر ومادرش شفای همه مریضا.وحاجت گرفتن همه حاجتم ...

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیت شما هدیه به آقا

الهی آمین 🤲